Da, dobro vidite: I on je Milošević i pljunuti je Sloba, a kada se skine u gaće, videćete i više nego što treba (FOTO)(VIDEO)

 
  • 13

Bratanac bivšeg predsednika Jugoslavije Slobodana Miloševića aktivan je na društvenim mrežama

"Sloba je živ u Rusiji", lako bi mogao da pomisli neko ko na Fejsbuku slučajno naleti na profil Svetozara Miloševića. Već sledećeg trenutka teorija zavere se rasprši, kada postane jasno da je ovaj Milošević mnogo mlađi no što bi pokojni jugoslovenski predsednik danas bio. Neverovatna sličnost dolazi od toga što je Svetozar Slobodanov bratanac, sin jedinac njegovog brata Borislava.

Ista čekinjasta kosa i visoko čelo, direktan pogled i tanke, stegnute usne. No, sudeći po Svetozarevom profilu, paralele sa Slobodanom Miloševićem se tu završavaju.

Dok je stariji Milošević odbijao da otkriva i ono što je trebalo, mlađe generacije se ne libe da pokažu previše.

Printskrin: Facebook/Svetozar Milošević

Tako je Svetozar okačio video u kome vežba u svojoj sobi, u nesrećno odabranim gaćama sa dugmićima.

DOĐE MI TAKO MISAO, DA ME NEKO POVREDI, RANI

Bratanac čoveka koji je odbijao da daje intervjue, na društvenim mrežama objavio je "razgovor sa samim sobom". U njemu svetu otkriva vrlo intimne stvari.

- Slušajući koncert, pošto na balkonu u Sava Centru nije bilo nikog, ja sam priželjkivao, zamislite, neki čovek se pojavi tamo s puškom i da puca u mene. Nekako, nekako mi se dopada uloga da budem povređen, ne na smrt, ali povređen, da budem ranjen. Jao Milanka (majka Svetozarova, prim. aut), samo se šunja, prisluškuje. Zašto ta misao kod mene, da se nađem u bolnici, ranjen iz oružja, streljačkog, i da budu posledice po zdravlje. Da bi samo imao neku moralnu satisfakciju, da eto kao radim nešto naporno, nešto relativno teško i tako dalje. Zar nije to čudno? Ja mislim da jeste - rekao je on na snimku i dodao detalje o toj "fantaziji".

SEĆANJE NA PORODICU

Porodične veze mu mnogo znače, pa neretko objavljuje slike u znak sećanja na svoga oca, koji je umro 2013. godine, ali i strica Slobodana i dedu Svetozara. Slobodanu je čak prošlog decembra poželeo srećnu novu godinu fotografijom koja je, verovatno, uslikana u vremenu kada je ova porodica žarila i palila Balkanom.

Svetozar ne zaboravlja ni dedu po kome je dobio ime, a koji se, inače, ubio 1962. godine pištoljem, navodno zbog toga što je jedan njegov učenik kojem je dao slabu ocenu i sam počinio samoubistvo. Njegova supruga, majka Slobe i Borislava Miloševića, takođe je sebi oduzela život 12 godina kasnije.

Ovaj Svetozar, reklo bi se po njegovom profilu, živi na relaciji Beograd-Moskva sa svojom majkom Milankom.

(Telegraf.rs)

Video: Pravilna ishrana je osnova zdravlja: U kojim količinama možete koristiti šećer, a da se ne ugojite

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA