Cveta je nestala pre nedelju dana, a njenu porodicu je jutros probudila poruka koju nije ona poslala, ali im daje nadu da je još živa (FOTO)

 
  • 1

Sva lična dokumenta Cveta je, pre nego što je odšetala iz svog stana prošle subote popodne, ostavila na stolu u kuhinji

Nedelju dana nakon što je Cveta Janković (64), penzionisana medicinska sestra iz Šapca nestala bez traga i glasa, jutros su se ćerka Jelena, sestre i braća ponadali da će je ponovo videti.

- Stigla je poruka od mobilnog operatera da je Cvetin telefon dostupan. Odmah sam okrenula broj i ponadala da ću čuti sestru, ali je telefon zvonio do kraja i niko nije odgovorio. Svašta mi prolazi kroz glavu. Možda se se svih ovih dana nije javljala jer je otišla negde gde nema mreže, a možda joj je neko ukrao telefon - kaže rođena sestra Ivanka.

Cvetina ćerka Jelena, koju je vest o nestanku majke zatekla u Luksemburgu gde je otišla da radi pre dve nedelje, vratila se u Srbiju i sa rođacima krenula u potragu. Kontaktirali su brojnu familiju u Kostajniku kod Krupnja, gde je Cveta rođena i gde žive njena braća, obilazili crkve i manastire u šabačkom kraju, familiju u Slepčeviću gde je često odlazila... Nigde se nije pojavljivala.

Cveta Janković, Printskrin: nestalisrbija.rs

Posle napisa o Cvetinom nestanku i nakon što je vest objavljena na lokalnoj televiziji, rodbina je primila više telefonskih poziva. Jedan je bio pouzdan i tako su saznali da je prošle subote, od kada je nema, Cveta viđena u prigradskom naselju Jevremovac.

- Zvao je jedan mladić i po opisu koji je dao to je bila ona. On je nju video u večernjim satima, na svadbi u ovom selu. Razgovarao je sa njom i pitao je da li joj je nešto potrebno, na šta je, kako je rekao, ona odgovorila: Ne treba mi ništa, samo gledam - dodaje sestra Ivanka.

Sva lična dokumenta Cveta je, pre nego što je odšetala iz svog stana prošle subote popodne, ostavila na stolu u kuhinji. Mobilni telefon, koji se jutros uključio prvi put, jedini je trag posle sedam dana, na osnovu kojeg će policija, kako su obećali familiji, tokom dana krenuti u potragu.

(D. Grujić)

Video: Ono kada se sve oko tebe ruši, a tebi je laganica:U radnji izbio požar, on ostao "ladan kao špricer"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA