Iz podnožja planine Radan stiže ajvar i peglana paprika po receptu naših baka
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Dragi
Koja je cena tegle
Mlj1228
Sve su to tipični srpski specialitti, ali ukus nije svuda isti, što je donekle i normalno. Prošao sam, ne samo Srbiju, i nekadašnju nam zajedničku drzavu, već i celu Evropu, i mogu svakom reci, da peglanu papriku, i roštilj, koji sam degustirao u Svrljigu, nikuda nisam naišao na tako nešto. Paprika (peglana ili bilo koji drugi način pripremanja), kao i roštilj , Leskovcani mogu samo pricati, ponekad i sanjati, jer nije samo količina u pitanju, već ukus koji neezaamenljiv!!! Ne verujete??! Prodjite I uverite se.
Koridori
Koliko je ovo sve ZDRAVA ZIVOTNA PRICA sa sjajnom perspektivom. Bravo za Super Srbiju, za Rodu I naravno za kolektiv Radanske ruze. Uzmite za ozbiljno savet marketing strucnjaka, pogotovo oko izvoza. Jos jednom sve cestitke! Neka Super Srbija zarazi celu .Srbiju!