Nema više leskovačkog roštilja bez sertifikata: Posle ajvara i sprže zaštićeni i specijaliteti sa ćumura

Komentari

  • Srednja skola za pljeskavicu

    7. novembar 2018 | 22:36

    Brend i specijalna obuka da bi se meso umesilo dva puta na sitno, 2 posto soli i 1 kesica prasaka za pecivo ili kasicica sode bikarbona n 1kg!

  • Voja

    7. novembar 2018 | 21:59

    Kakva glupost mora certifikat ma. Pravicu svoj rostilj pa ko voli nek izvoli al ne mora niko da me cerupa

  • Juga mesar

    7. novembar 2018 | 19:58

    Nema više roštilja kao što je bio nekada, to nije ni približno. Ovo danas je sve samo ne roštilj meso. Ja sam rodjeni leskovčanin, ali na žalost, bolji je roštilj u Nišu. U Leskovcu nema više pravog roštilja

    • 7. novembar 2018 | 21:11

      marko kš

      @Juga mesar

      Tačno. Možda je nekada bio u Leskovcu ali se defintivno najbolji roštilj jede u Nišu.

  • Kalča

    7. novembar 2018 | 18:56

    Pitajte Leskovčane zašto niko od njih ne jede roštilj za vreme roštiljijade. Ništa bez ražnja.😂

  • Džoni

    7. novembar 2018 | 18:27

    I treba tako...kada je u Leskovcu neka fešta,dani nečega,vašari itd. znaju da uvaljuju sve I svašta,jer znaju da će sve da im prođe,pa ti ako se zezneš I ubodeš to vreme onda ti baš I neće biti neki šmek.Treba da se ipak razvije neki standard...jedan dan jedeš na jednom mestu I sjajna je klopa,dođeš za par dana,nema veze sa vezom...treba svaki dan da bude isto,a I po mogućstvu da znaš šta jedeš,što je za sada malo nemoguće,ali ajd da se nadamo 🙂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA