Nema više roštilja kao što je bio nekada, to nije ni približno. Ovo danas je sve samo ne roštilj meso. Ja sam rodjeni leskovčanin, ali na žalost, bolji je roštilj u Nišu. U Leskovcu nema više pravog roštilja
I treba tako...kada je u Leskovcu neka fešta,dani nečega,vašari itd. znaju da uvaljuju sve I svašta,jer znaju da će sve da im prođe,pa ti ako se zezneš I ubodeš to vreme onda ti baš I neće biti neki šmek.Treba da se ipak razvije neki standard...jedan dan jedeš na jednom mestu I sjajna je klopa,dođeš za par dana,nema veze sa vezom...treba svaki dan da bude isto,a I po mogućstvu da znaš šta jedeš,što je za sada malo nemoguće,ali ajd da se nadamo 🙂
Srednja skola za pljeskavicu
Brend i specijalna obuka da bi se meso umesilo dva puta na sitno, 2 posto soli i 1 kesica prasaka za pecivo ili kasicica sode bikarbona n 1kg!
Podelite komentar
Voja
Kakva glupost mora certifikat ma. Pravicu svoj rostilj pa ko voli nek izvoli al ne mora niko da me cerupa
Podelite komentar
Juga mesar
Nema više roštilja kao što je bio nekada, to nije ni približno. Ovo danas je sve samo ne roštilj meso. Ja sam rodjeni leskovčanin, ali na žalost, bolji je roštilj u Nišu. U Leskovcu nema više pravog roštilja
Podelite komentar
marko kš
@Juga mesar
Tačno. Možda je nekada bio u Leskovcu ali se defintivno najbolji roštilj jede u Nišu.
Podelite komentar
Kalča
Pitajte Leskovčane zašto niko od njih ne jede roštilj za vreme roštiljijade. Ništa bez ražnja.😂
Podelite komentar
Džoni
I treba tako...kada je u Leskovcu neka fešta,dani nečega,vašari itd. znaju da uvaljuju sve I svašta,jer znaju da će sve da im prođe,pa ti ako se zezneš I ubodeš to vreme onda ti baš I neće biti neki šmek.Treba da se ipak razvije neki standard...jedan dan jedeš na jednom mestu I sjajna je klopa,dođeš za par dana,nema veze sa vezom...treba svaki dan da bude isto,a I po mogućstvu da znaš šta jedeš,što je za sada malo nemoguće,ali ajd da se nadamo 🙂
Podelite komentar