Nema više leskovačkog roštilja bez sertifikata: Posle ajvara i sprže zaštićeni i specijaliteti sa ćumura

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Srednja skola za pljeskavicu

    07. novembar 2018 | 22:36

    Brend i specijalna obuka da bi se meso umesilo dva puta na sitno, 2 posto soli i 1 kesica prasaka za pecivo ili kasicica sode bikarbona n 1kg!

  • Voja

    07. novembar 2018 | 21:59

    Kakva glupost mora certifikat ma. Pravicu svoj rostilj pa ko voli nek izvoli al ne mora niko da me cerupa

  • Juga mesar

    07. novembar 2018 | 19:58

    Nema više roštilja kao što je bio nekada, to nije ni približno. Ovo danas je sve samo ne roštilj meso. Ja sam rodjeni leskovčanin, ali na žalost, bolji je roštilj u Nišu. U Leskovcu nema više pravog roštilja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA