Nema više leskovačkog roštilja bez sertifikata: Posle ajvara i sprže zaštićeni i specijaliteti sa ćumura
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Srednja skola za pljeskavicu
Brend i specijalna obuka da bi se meso umesilo dva puta na sitno, 2 posto soli i 1 kesica prasaka za pecivo ili kasicica sode bikarbona n 1kg!
Voja
Kakva glupost mora certifikat ma. Pravicu svoj rostilj pa ko voli nek izvoli al ne mora niko da me cerupa
Juga mesar
Nema više roštilja kao što je bio nekada, to nije ni približno. Ovo danas je sve samo ne roštilj meso. Ja sam rodjeni leskovčanin, ali na žalost, bolji je roštilj u Nišu. U Leskovcu nema više pravog roštilja