BAT Srbija uručio vrednu donaciju Gradu Vranju (FOTO)

 
  • 0

Budući da je jedan od postulata poslovanja kompanije upravo društvena odgovornost, BAT već dugi niz godina kontinuirano investira u osavremenjivanje opreme i edukaciju u oblasti digitalne pismenosti kao preduslov budućeg razvoja celokupnog društva, a posebno lokalne zajednice

Kompanija British American Tobacco (BAT), donirala je vrednu računarsku opremu Gradu Vranju, a koji će donaciju dalje preusmeriti onima kojima je ta pomoć najpotrebnija.

Budući da je jedan od postulata poslovanja kompanije upravo društvena odgovornost, BAT već dugi niz godina kontinuirano investira u osavremenjivanje opreme i edukaciju u oblasti digitalne pismenosti kao preduslov budućeg razvoja celokupnog društva, a posebno lokalne zajednice.

- Izuzetno smo ponosni na konstantna ulaganja naše kompanije u modernizaciju tehnologije, kako u okviru BAT sistema, tako i donacijama ka društvenoj zajednici i institucijama kojima je pomoć neophodna. Svesni smo koliko je u današnje vreme digitalizacije neophodno ići u korak sa novim znanjima i trendovima a, upravo iz tog trazloga, želimo da pomognemo da što veći broj institucija i građana u Srbiji ima mogućnost da radi na najsavremenijoj opremi. Ovakva praksa ostaće opredeljenje naše kompanije i u budućnosti - izjavio je direktor fabrike BAT Vranje, Ričard Vredenberg.

Foto: Promo

Donacija Gradu Vranju predstavlja nastavak aktivnosti na ovom polju, s obzirom da je kompanija prošle godine donirala vrednu računarsku opremu Ministarstvu prosvete, nauke i tehnološkog razvoja. Tokom proteklih 15 godina British American Tobacco veliku pažnju i resurse posvećuje korporativnoj društvenoj odgovornosti, u prilog čemu govori činjenica da je od svog dolaska na srpsko tržište investirala preko milion evra u društveno odgovorne projekte.

Potvrda društveno odgovornog poslovanja, došla je i u vidu brojnih nagrada i priznanja koje je kompanija dobila.

(Telegraf.rs/ PR)

Video: Kuma Zejna nastupila na Prajdu: Napravila šou u Manježu, svi joj skandirali "Najbolja!"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA