Koju hranu jedan kardiolog nikad ne bi pojeo i koje profesije su pod najvećim rizikom? Dr Nebojša Tasić otkriva za Telegraf
≫
Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?
Dragojlo
Doktori treba se dosta kretati i fizicki raditi do granica dozvoljenog,jesti sve umereno,ne pusiti!!!
Podelite komentar
Čika Jova
Imao sam prijatelje koji su neprestano vodili računa o ishrani pridržavajući se strogo dobijenih uputstava i više ih nema. Živim opušteno, jedem i pijem umereno, ali isključivo šta volim i kad mi se jede. Ako mi se jede nešto slatko, jedem slatko, ako mi se jede kiselo, jedem kiselo, isto je i sa ljutim, slanim... Pratim želje i potrebe svog organizma i za sada mi ništa ne hvali.
Podelite komentar
Lucifer 1.
Ne reče doktor koliko nasledni faktor utiče na sklonost prema bolestima,možda je to i najvažnija stvar.
Podelite komentar
Licemerka
Narodna izreka =ŽUTI ŽUTUJU, CRVENI PUTUJU....
Podelite komentar
SRLE
Bravo doktore, SAMO NISTE REKLI da STRES vise utice na ZDRAVLjE nego MASNA hrana.Pozzz...
Podelite komentar
Covek sa razumom
Kuhinjska so je antidepresiv,ljuto je visestruko zdravo a masnoca kako koja.Samo stvar je u umerenosti i to ljude mnogo zeza.Ta umerenost tj. neumerenost.
Podelite komentar
Mitar
Nikad slano, masno i začinjeno, reče doktor i naruči gurmansku pljeskavicu od dvadeset na kajmaku sa lukom...
Podelite komentar
Deran
Vidi se da se Dr. Prof. Mr. Tasic hrani zdravo. Rumen ko jabuka.
Podelite komentar
Boža zemunac
Doktore uz sva uvažavanja,nešto mi niste baš mršavi.
Podelite komentar
Licemerka
@Boža zemunac
Hahah....
Podelite komentar
Лицемер
@Boža zemunac
Обукао се топло
Podelite komentar