Koju hranu jedan kardiolog nikad ne bi pojeo i koje profesije su pod najvećim rizikom? Dr Nebojša Tasić otkriva za Telegraf

 ≫ 

Komentari

  • Dragojlo

    28. oktobar 2018 | 21:55

    Doktori treba se dosta kretati i fizicki raditi do granica dozvoljenog,jesti sve umereno,ne pusiti!!!

  • Čika Jova

    28. oktobar 2018 | 12:45

    Imao sam prijatelje koji su neprestano vodili računa o ishrani pridržavajući se strogo dobijenih uputstava i više ih nema. Živim opušteno, jedem i pijem umereno, ali isključivo šta volim i kad mi se jede. Ako mi se jede nešto slatko, jedem slatko, ako mi se jede kiselo, jedem kiselo, isto je i sa ljutim, slanim... Pratim želje i potrebe svog organizma i za sada mi ništa ne hvali.

  • Lucifer 1.

    28. oktobar 2018 | 11:17

    Ne reče doktor koliko nasledni faktor utiče na sklonost prema bolestima,možda je to i najvažnija stvar.

  • Licemerka

    28. oktobar 2018 | 10:41

    Narodna izreka =ŽUTI ŽUTUJU, CRVENI PUTUJU....

  • SRLE

    28. oktobar 2018 | 10:31

    Bravo doktore, SAMO NISTE REKLI da STRES vise utice na ZDRAVLjE nego MASNA hrana.Pozzz...

  • Covek sa razumom

    28. oktobar 2018 | 10:20

    Kuhinjska so je antidepresiv,ljuto je visestruko zdravo a masnoca kako koja.Samo stvar je u umerenosti i to ljude mnogo zeza.Ta umerenost tj. neumerenost.

  • Mitar

    28. oktobar 2018 | 10:15

    Nikad slano, masno i začinjeno, reče doktor i naruči gurmansku pljeskavicu od dvadeset na kajmaku sa lukom...

  • Deran

    28. oktobar 2018 | 09:40

    Vidi se da se Dr. Prof. Mr. Tasic hrani zdravo. Rumen ko jabuka.

  • Boža zemunac

    28. oktobar 2018 | 09:27

    Doktore uz sva uvažavanja,nešto mi niste baš mršavi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA