Otkrivena dugo čuvana tajna! Vrhunski starinski specijalitet od iznutrica spremljen na "Škembijadi" (FOTO)
≫
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Gidri
Le le ,dodje mi da sednem u kola i odem dole na skembice. Kakav je to specijalitet! I jos plus ljute papricice. Auh
Laborant
Bravo za majstor Noke,Imao sam čast da se lično uverim u njegove specijalitete i to više puta.Odličan tekst, bravo za autora.Kamo sreće da je ovakvih reportaža mnogo više, sa lepim temama.
PETAR 1
Citajuci o "velicanstvenim" pobedama zeludac mi se okrece, jetra bol boluje a ovaj recept je melem za dusu.