Otkrivena dugo čuvana tajna! Vrhunski starinski specijalitet od iznutrica spremljen na "Škembijadi" (FOTO)

 ≫ 

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika PETAR 1
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Gidri

    03. septembar 2018 | 22:01

    Le le ,dodje mi da sednem u kola i odem dole na skembice. Kakav je to specijalitet! I jos plus ljute papricice. Auh

  • Laborant

    03. septembar 2018 | 21:32

    Bravo za majstor Noke,Imao sam čast da se lično uverim u njegove specijalitete i to više puta.Odličan tekst, bravo za autora.Kamo sreće da je ovakvih reportaža mnogo više, sa lepim temama.

  • PETAR 1

    03. septembar 2018 | 21:19

    Citajuci o "velicanstvenim" pobedama zeludac mi se okrece, jetra bol boluje a ovaj recept je melem za dusu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA