Telegraf na "Gužaljošu" u Ruskom Selu: Otkrili smo u čemu je tajna savršenog mađarskog gulaša (FOTO)
Među vrsnim kuvarima, istakla se i sedamdesetogodišnja Bertalam Eržebet iz Rumunije koja je sa svojim pomoćnicama spremala kupus na mađarski način
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Gavran
Sve je to lepo al moj muz Sasa pravi najbolji gulas ma svetu
Cika Velja
Cija je mati ili zena naucila da kuva u ovim nasim krajevima,to je onda kraljica kuhinje! Ne podcenjujem druge kuhinje,ali kad se izmesa kuhinja 10 naroda i nacija,pa to ne moze a da ne bude jelo za kraljeve!!!