Ovo je Srbin koji je napadnut u Starom Gackom: Skočio sam da branim brata, a policija mi je prsnula suzavac u oči

 
  • 64

Mladi Milovoje još je jedna žrtva albanskog terora

Sinoćnjem napadu na Srbe i srpsku decu na igralištu u Starom Gackom prethodila je svađa nekoliko mladića iz tog sela, prilikom koje je intervenisala policija.

Zna se ko je napao decu u Starom Grackom, to je opasna provokacija: Ministar Jevtić traži odgovor od policije zašto nije reagovala

Tokom inicidenta intervenisala je i kosovska policija koja je na Srbima koristila biber sprej. Milivoje Matović, jedan od povređenih mladića, ispričao je šta se desilo.

- U toj situaciji brat je u samoodbrani skočio na njega, a ja sam skočio da branim brata. Prišao je policajac i isprskao nam suzavac u direktno u oči. Otrčao sam do kuće da gurnem glavu pod česmu, jer tu nigde nisam imao vode, kako bi mi bilo malo bolje - rekao je Milivoje.

Njegovog brata policija je odvela u stanicu, zajedno sa dečkom koji je, po Milivojevoj tvrdnji, prvi i inicirao problem.

Osim njih, opekotine je u predelu očiju i vrata zadobio četrnaestogodišnji dečak, kao i majka (53) i beba stara godinu dana, koja je prošla sa blagim opekotinama očiju.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Ono kada se sve oko tebe ruši, a tebi je laganica:U radnji izbio požar, on ostao "ladan kao špricer"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA