Kad navijaš, navijaj kao LAV!

 
  • 3

Fudbalska groznica se zahuktava a odbrojavanje do trenutka kada će na teren sleteti naši orlovi se bliži kraju. Već možemo da zamislimo uzavrelu atmosferu u kojoj se čuje grmljavina glasova koji, kao jedan zdušno viču: „Srbijaaaa, Srbijaa“. Dok će neki od nas davati podršku uživo, većina će ih bodriti jednako srčano, ali na daljinu

Foto: Promo

Ipak, mora da postoji mesto i način da, bar dok traju utakmice, negde budemo svi zajedno, a da naši junaci vide sva ta lica koja ih podržavaju i šalju im dobre vibracije... Da li znate da takvo mesto zapravo i postoji?

Jedinstveni digitalni LAV album navijača Srbije lavalbum.blic.rs. je naš način da na jednom mestu sakupimo sve one koji navijaju za Srbiju i veruju da na ovom prvenstvu možemo da ostvarimo sjajne rezultate. Svi oni koji žele da budu deo ove sjajne digitalno sportske priče treba samo da, uz #podrskaodlavova, posete ovaj link i prate jednostavna uputstva kako bi se i njihova sličica našla u albumu Za sada smo okupili nekoliko stotina nasmejanih lica koji su postavili svoje sličice na ovom linku u znak podrške srpskim sportistima.

Foto: Promo

Ono što nas najviše raduje jeste činjenica da album raste iz dana u dan, kao i da fotke svih naših navijača stoje „rame uz rame“ sa nekim od najvećih imena na ovim prostorima. Aleksandar Đorđevića, Dejan Stanković, Vanje Grbić, Dejana Savić i Nenad Jezdić su samo neki od onih koji, i pored blistave karijere u svojim profesijama, uvek nalaze vremena da bodre Srbiju na njenom putu do uspeha.

Budi i ti deo ove lepe foto priče i pozovi sve koje znaš da pokažemo kako se voli i podržava tim zemlje koju voliš.

Da bi cela priča bila potpuna, kreirali smo i LAV navijačku himnu koju je do sada čulo više od 20 hiljada navijača.

Hajde da pokažemo koliko smo veliki i šta sve možemo da ostvarimo kada smo zajedno!

(Telegraf.rs/ PR)

Video: "Ona od dečaka pravi muškarca": Mladi Čačani otkrili da li žele u vojsku

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Centralni kritičar

    30. maj 2018 | 15:35

    Bravo za Lav instituciju,posle ovog poteza generalno posvecenog reprezentaciji sa reklamom i sl. vas neizmerno poštujem i cenim. Ta reklama je ujedinila Srbiju više nego sto se misli i podigla je nasu zastavu visoko i ponosno! Ziveo Lav,zivela Srbija i Srpska!

  • Tihana

    30. maj 2018 | 15:32

    Simpatično!!!!

  • Zoran

    30. maj 2018 | 22:09

    Mnogo dobro i album, himna pogotovo. Lave svaka cast.oduvek u mojoj kuci samo Lav.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA