Zoran je pokrenuo svoju veselu mašinu i napravio čudo: Ovo piće je jedinstveno u svetu i ima ga samo u Bogatiću (FOTO)

Komentari

  • Dragan

    4. jun 2018 | 09:12

    Može samo on da pije vidi kakve mu čiste kofe

  • Dr.

    4. jun 2018 | 09:10

    Svaka čast domaćine ! Samo da vam kažem moj stric je bio na prekookeanskom brodu koji vozi južno voće u sve krajeve sveta. Jednom prilikom prevozili 900 tona banane ! U startu su sve zelene. Čim neke krenu da žute oni plakete u more da im se druge ne pokvare. I tako je on došao na ideju da napravi BANANOVAČU ! Sva posada na brodu (najviše Filipinaca ) ga je obožavala ! ( NIJE naplaćivao ) ! Inače nisam vam napomenuo on je iz Bajine bašte !

  • Ateista senior

    4. jun 2018 | 09:05

    Moj deda je proizvodio prirodnu rakiju od kukuruza,sa dodatkom malo šećera i pratećim materijama za vrenje,u to vreme veoma dobar ukus jer nije bilo bolje.Kasnije su je nazvali šećeruša,za mene i mnoge je bila dobra,ko je imao bolju on je nju pio.

    • 4. jun 2018 | 13:59

      slavica

      @Ateista senior

      U mom selu,rakiju od kukuruza,su zvali -KUKURUZOVNjACA .

  • Lucifer 1.

    4. jun 2018 | 07:37

    Prirodna rakija od trešanja,samo i sa šećerom, narod kaže to je šećeruša.

    • 4. jun 2018 | 08:05

      civijas

      @Lucifer 1.

      Ima komine u kojoj nema sopstvenog šećera i koja sama skoro ne fermentira i u koju se MORA dodati šećer. 1-3% šećera se ne može osetiti zilion posto, niti zbog toga ovu rakiju treba zvati šećeruša. Malo se raspitaj pre nego napišeš komentar.

  • Sefa

    4. jun 2018 | 04:59

    Dodjite u Hercegovinu u na tresnje i na rakiju tresnju a tek o smokvi sta da vam pricam

    • 4. jun 2018 | 07:45

      Vladimir

      @Sefa

      Od rakija priznam samo čljivu i jabuku, sve ostalo je nešto drugo. Možda i kruška, a sve ostalo je čisto da se ne baci pa hajde rakiju da pečemo.

    • 4. jun 2018 | 09:16

      zika

      @Sefa

      A kajsevača? Pa nema bolje.

  • radojko

    4. jun 2018 | 01:32

    Kakva je novost ova rakija,neka dodju u Zrenjanin da probaju tresnjevacu staru 35 god.a pekli su je i mnogo pre mog oca i brata,verovatno kao i rakiju od visanja

  • Ja

    4. jun 2018 | 01:05

    Dajte kontakt telefon da ga pitam ko ce da mu to kupi kad vidi blatnjave kante spolja. 😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲

    • 4. jun 2018 | 04:32

      Поп

      @Ja

      То су трагоби воћа, нема везе са блатом.Тим кантама се комина вади из каце.

    • 4. jun 2018 | 06:45

      Ti

      @Ja

      Kupice svako ko zna da rakija ubija bakterije, kao i onaj ko zna da na kantama ostanu tesko isperive mrlje od prethodnih berbi voca. Kako neko trpi Vas, koji u lepoj vesti vidite samo nesto ruzno?

    • 4. jun 2018 | 07:47

      Vladimir

      @Ja

      Vidi se da si upućen u pečenje rakije!!!!

  • Djuro

    4. jun 2018 | 00:35

    Najbolji su momci koji piju rakiju

  • Zoran

    3. jun 2018 | 23:28

    Kad udjete u EU ovo ce biti zabranjeno.

  • Vuk

    3. jun 2018 | 23:04

    Ja pravim rakiju od tresanja, vec par godina, u N. Sadu.

  • Ja

    3. jun 2018 | 22:52

    Da da pricaj mi pricu ono ko da su od blata kante. Cistila sam i ja prosle god mnogo visanja pa mi nisu bile takve kante.

  • Srboljub

    3. jun 2018 | 22:30

    Kod PERE u Dubravici kod Požarevca ima, peče trešnju vrhunsku već godinama ja pio i pek'o mi. Ništa bolje nisam pio. Nije to ništa novo. PERA BUDAK kazandžija stari peče trešnju ko tresak udari.

  • Anci

    3. jun 2018 | 22:25

    U mom kraju peku rakiju od drenjina.Mislim da nemoze da se poredi sa tresnjom i ostalim rakijama.To je pravi eliksir za zdravlje

  • PETAR

    3. jun 2018 | 22:21

    Sve sto moze prevreti, mozes napraviti alkohol. SLJIVA je zakon. Covek radi i trudi se, svaka cast.

  • Zoka

    3. jun 2018 | 22:13

    Masala, samo da ne ponestane rakija i alkohola. 90% posto muskaraca oko mene su alkoholicari. A i zena ima sve vise. Svaka njemu cast. Covek vredan. Hrani svoju porodicu, ali kao nacija smo totalni alkosi.

  • Momcilo

    3. jun 2018 | 22:00

    Moj rodjak vec nekoliko godina pece rakoju od jagoda. Vrhunska je...

  • Ja

    3. jun 2018 | 21:51

    Mogao je makar kante oprati 😀

    • 3. jun 2018 | 22:04

      Dany 5

      @Ja

      Koja glupost, pa kante su od tresanja covece bozji. Kad ne znas bolje cuti

  • Zilien

    3. jun 2018 | 21:48

    Koje cudo u Vranje se pece to odavno

  • Milan

    3. jun 2018 | 21:47

    To je prejaka.na takvoj jacini i ne oseca se aroma

  • Homo Novo

    3. jun 2018 | 21:45

    Све то добро сам кад видим те пластичне Канте и још од фарбе ? Где држи комину.

    • 3. jun 2018 | 22:53

      Aloha

      @Homo Novo

      Pa mora iz bureta u kante pa da sipa da se pece, kako da digne bure

  • Pero

    3. jun 2018 | 21:39

    Sve je dobro samo da nije zozovača

  • Deki

    3. jun 2018 | 21:17

    Kad budes ispekao rakiju od pomorandže onda se pohvali. Peku ljudi u Srbiji rakiju od svakog domaceg voca dok nam EU zakoni i to ne zabrane!

  • ns72

    3. jun 2018 | 20:52

    Samo 1500rsd/L? Kajsija ide za minimum 1200/L, a dunja 4000/L. To su cene kod mene. Živeli...

  • Ludak

    3. jun 2018 | 20:44

    Svala cast domacini :)

  • Vladimir

    3. jun 2018 | 20:42

    Za takvu rakiju je mnogo 50 stepeni, jer se aroma nece osecati. Poenta i jeste kad se peku takve rakije od aromaticnog voca da budu blaze, pitkije..

  • Mikiša

    3. jun 2018 | 20:39

    Najbolje su kante od fasakrila za skladistenje sirovine, pa posle pi tu rakiju

  • Apolon

    3. jun 2018 | 20:27

    Kako da dodjemo do njega ima li kontakt

  • HAJ

    3. jun 2018 | 20:25

    Nasa posla odma digne cenu.

  • BG

    3. jun 2018 | 20:24

    Ako ti u evropu vide iz kakvih plasticnih kanti petaces tresnje u kazan bice im sve jasno,jarane moj u evropi gledaju ,ko ti bere tresnje,ko pece rakiju i ko ztvara flase !!!nije dovoljno da ti poznajes svoj kazan dobro,vec kako kazan izgleda !!!zelim ti uspeha u poslu i modernizciju !!!

    • 3. jun 2018 | 21:37

      Mima

      @BG

      Ali je ova rakija 100 % bolja od evropske. Mađari imaju svoju čerešnje palinku.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA