Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Ja
Ja jedem koru od narandze ali najvise volim da onu prskajucu tecnost iz kore narandze iscedim u sok to pijem uvek posle treninga, 100% sam siguran da u kori ima hemikalija, posto kad god iscedim koru u sok na vrhu case plutaju hemikalije ali to daje posebnu gorcinu soku, ne znam meni odgovara
SasaS
Kažu da je greška, da je to za limun i narandžu a koliko se kora narenda zbog arome u razne kolače. Znači opet trujemo sopstveni narod.
Душан Кокорин
шта ја има да обраћам пажњу!шта раде инспекције?посао инспекције је да уклони са тржишта оно што је штетно