Nekada se teškom mukom učio zanat: Samo odabrani su mogli da prođu šegrtsku službu i postanu majstori
≫
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
čarls bronson
Danas od tih zanatskih radnji najbolje prolaze pekarske , pa čak i sa lažnom tradicijom . Stave reklamni natpis " Pekara xxxxxxvić , osnovana 1906" , na zidove pokače slike skinute sa neta , sa grupom pekara u brašnjavim keceljama i peku smrznuto pecivo u električnim pećima .
čarls bronson
A danas možeš da postaneš dipl.ecc za godinu dana na brzopoteznim visokim školama.
VESNA
Juce mi je bio majstor.Promenio i stavio slikom na wc šolju sat vremena 50 e.Pa malo li je gospodo