≫
U srcu Srema nalazi se najoriginalniji srpski muzej: Posvećen je hlebu, a jedan čovek je najzaslužniji za to (FOTO)
≫
Cilj Muzeja je da pokaže put zrna pšenice od “zemlje, preko hleba, do neba”
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
OIvan
Kada se setim nekada bio onaj okrugli crni hleb od 2 kg,a sada jedino je dobar pancevacki hleb sava," Sosa i Lala.
DARKO 100%
Ovo je moja teorija zasnovana i na praksi i dajem svakom intelektualnom naucnom bicu da opovrgne ako nije tacna a ona glasi MIRIS HLEBA KAD IZADJE IZ PEKARE DA NIJEDAN MIRIS,PARFEM,KANALIZACIJA,I DRUGA HEMIJSKA JEDINJENJA NE MOGU DA NADVLADAJU MIRIS HLEBA,jos niko u svetu mi nije pokazao suprotno
Bane
Ima jedna dobra knjiga Predraga Matvejevica " Hleb nas nasusni".