U srcu Srema nalazi se najoriginalniji srpski muzej: Posvećen je hlebu, a jedan čovek je najzaslužniji za to (FOTO)

 ≫ 

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika DARKO 100%
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • OIvan

    19. mart 2018 | 09:34

    Kada se setim nekada bio onaj okrugli crni hleb od 2 kg,a sada jedino je dobar pancevacki hleb sava," Sosa i Lala.

  • DARKO 100%

    18. mart 2018 | 22:55

    Ovo je moja teorija zasnovana i na praksi i dajem svakom intelektualnom naucnom bicu da opovrgne ako nije tacna a ona glasi MIRIS HLEBA KAD IZADJE IZ PEKARE DA NIJEDAN MIRIS,PARFEM,KANALIZACIJA,I DRUGA HEMIJSKA JEDINJENJA NE MOGU DA NADVLADAJU MIRIS HLEBA,jos niko u svetu mi nije pokazao suprotno

  • Bane

    18. mart 2018 | 22:49

    Ima jedna dobra knjiga Predraga Matvejevica " Hleb nas nasusni".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA