Veliko upozorenje za sve građane Srbije: Pazite šta jedete, listerija je sve češća u ribi, mesu i sirevima

 ≫ 

Komentari

  • Gagi

    7. februar 2018 | 10:35

    Kod mrkih i tvrdih sireva, kazete, unachi uopste kod sira, e sada i riba ne valja, pa to je neverovazno sta se radi, a ja vam kazem jedite sve ako hocete da budete zdravi, zaprska na mascu, jedite slaninu ako nadjete domacu, obvz.crni luk, beli, sir, kajmak umereno, malo domace rakije, domace kobasice, kakav batut kakvi bakrachi, a zaboravih, ptasetinu i jagnjetinu....

  • Ja

    7. februar 2018 | 10:30

    A kako da vodimo racuna? Zar za to nije zaduzena sanitarna inspekcija? Sta teeba kad kupimo hranu da uradimo hemijsku analizu???

  • milan

    7. februar 2018 | 10:26

    svinjetina je glavni izvor listerije

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA