Užas u Kraljevu: Nožem zaklao dva psa? (FOTO)

 
  • 16

Jedna od životinja izdahnula je, dok je druga zahvaljujući hitnoj reakciji članova udruženja odvedena kod veterinara koji je uspeo da je spase

Neverovatan horor dogodio se u u Kraljevu, gde je jutros Udruženje za zaštitu životinja “Spaske” pronašlo dva krvava psa, izbodena nožem.

Otac i dvoje dece siluju pse kod Vršca? Jezivi krici pasa odjekuju do duboko u noć, meštani prestravljeni

Jedna od životinja izdahnula je, dok je druga zahvaljujući hitnoj reakciji članova udruženja odvedena kod veterinara koji je uspeo da je spase.

Ovaj brutalan zločin nad nevinim psima dogodio se u Ulici 27. marta u Kraljevu, iza solitera u blizini bolnice.

- Jutros ubijen pas... Telo odneto na obdukciju, Molim sve da podele i pomognu da do petka platimo obdukciju od 4.800 dinara - napisala je na svom Fejsbuk profilu Danijela Jović iz Udruženja za zaštitu životinja “Spaske”.

Ona je rekla da su psi spavali u dve odvojene kućice napravljenim od strane stanara zgrade,  i da im je neko prišao i samo ih izbo nožem.

- Policija je izašla na teren i napravila je zapisnik, a veterinarska inspekcija se nije pojavila. Zanimljivo je da se Tužilaštvo izjasnilo da nema elemenata krivičnog dela zlostavljanja – rekla je Jović za Blic.

Ona je dodala da je telo psa preneto na Veterinarski institut u Kraljevu, gde će biti urađena obdukcija i na kraju zajedno sa zapisnikom policijske uprave biti predata Tužilastvu.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Video: Ministar Lončar obišao Klinički centar Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • goxy

    9. januar 2018 | 15:10

    Najvece zveri su ljudi.Stoke bezobrazne .Monstrumi.Tako vaspitavate i decu sve skot do skota .Vise volim zivotinje nego 90% svoje familije❤Treba vas udariti debelo po dzepu ako to ne pomogne zatvor.

  • stefan

    9. januar 2018 | 14:43

    Uhapsiti to odmah!

  • Bole

    9. januar 2018 | 16:02

    Sad su monstrumi ljudi a na badnji dan kad izujedase onog coveka u sumi kad je posao za badnjak mozda bi ga i udavili da nisu naisle komsije da ih rasteraju onda pisete o gramatickim greskama. Sramota velika!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA