Živi kao seljak, jede kao kralj: Nišlija Vitomir je najuspešniji lovac na skupocene gljive, a tek da probate njegovu rakiju (FOTO)

Najveća kulinarska čar tartufa je, kako kaže Igić, to što menja aromu svakom jelu

Komentari

  • Gagi

    6. januar 2018 | 21:11

    Sad ce da se nadje neki struchnjak da mu objasni kako se spremaju i jedu tartufi kao ovi struchnjaci za vino a on chovek pojeo vise nego sto su oni videli na slikama a ne jeli..bravo care...bas si car mogu samo da ti zavide jer oni to uzimaju po ex restoranima po 20, 30 gr.tek da kazu i da se hvale kako su jeli- jadnici

  • Roki

    6. januar 2018 | 15:15

    Ne .ne prodaje a cena dobra....

  • Kiza

    6. januar 2018 | 13:12

    Covek jede da bi ziveo a ne zivi da bi jeo. Tako da su mu tartufi dzaba

  • Dag

    6. januar 2018 | 12:45

    Jedan od onih, koji se ne stidi ,sto je - seljak... (Inace,navalili neki fatmeri, seniori.Zabpravilo se, da Srbija pocive na - seljaku.Njima, od srca cestitke.:"Hristos se rodi.Mir Boziji na zemlji".)...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA