Živi kao seljak, jede kao kralj: Nišlija Vitomir je najuspešniji lovac na skupocene gljive, a tek da probate njegovu rakiju (FOTO)
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Gagi
Sad ce da se nadje neki struchnjak da mu objasni kako se spremaju i jedu tartufi kao ovi struchnjaci za vino a on chovek pojeo vise nego sto su oni videli na slikama a ne jeli..bravo care...bas si car mogu samo da ti zavide jer oni to uzimaju po ex restoranima po 20, 30 gr.tek da kazu i da se hvale kako su jeli- jadnici
Roki
Ne .ne prodaje a cena dobra....
Kiza
Covek jede da bi ziveo a ne zivi da bi jeo. Tako da su mu tartufi dzaba