Živi kao seljak, jede kao kralj: Nišlija Vitomir je najuspešniji lovac na skupocene gljive, a tek da probate njegovu rakiju (FOTO)
Najveća kulinarska čar tartufa je, kako kaže Igić, to što menja aromu svakom jelu
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Gagi
Sad ce da se nadje neki struchnjak da mu objasni kako se spremaju i jedu tartufi kao ovi struchnjaci za vino a on chovek pojeo vise nego sto su oni videli na slikama a ne jeli..bravo care...bas si car mogu samo da ti zavide jer oni to uzimaju po ex restoranima po 20, 30 gr.tek da kazu i da se hvale kako su jeli- jadnici
Roki
Ne .ne prodaje a cena dobra....
Kiza
Covek jede da bi ziveo a ne zivi da bi jeo. Tako da su mu tartufi dzaba