Ako pečete prase za Božić u garažama i šupama, Badnji dan može da vas košta života! (FOTO)

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika naja
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • naja

    06. januar 2018 | 15:49

    jaaaadni prasići. TUŽNO.

  • Lemi

    05. januar 2018 | 14:18

    Ne znam tko normalan moze peci prase u zatvorenom prostoru? Lozi se na drva i dimi na sve strane naravno a da taj dim nigde ne odlazi. Ej pameti? Oduvek se peklo u nekim supama koje su otvorene na jednu stranu tj u poluotvorenim prostorima ili zaklonima gde vetar ne puse. Pa zar se zaboravilo ono najosnovnije pravilo? Ne mogu da verujem

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA