Ako pečete prase za Božić u garažama i šupama, Badnji dan može da vas košta života! (FOTO)
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
naja
jaaaadni prasići. TUŽNO.
Lemi
Ne znam tko normalan moze peci prase u zatvorenom prostoru? Lozi se na drva i dimi na sve strane naravno a da taj dim nigde ne odlazi. Ej pameti? Oduvek se peklo u nekim supama koje su otvorene na jednu stranu tj u poluotvorenim prostorima ili zaklonima gde vetar ne puse. Pa zar se zaboravilo ono najosnovnije pravilo? Ne mogu da verujem