≫ 

Bojan (32) je vrhunski kuvar i radi 365 dana godišnje: Za "novaka" je rasturio Novosađanima nepca, oko njega se otimaju stranci, a on NE ŽELI IZ SRBIJE

 ≫ 

On živi svoj posao, a to podrazumeva veliku posvećenost

Komentari

  • Mitjana

    10. januar 2018 | 02:16

    Kuvar a sat i brojanica na ruci dok kuva ..

  • Goran

    6. januar 2018 | 13:13

    Svaka cast, samo kad si napustio Brkljace odmah ti svanulo. Lepu ekipu imas 😊

  • V

    6. januar 2018 | 12:36

    Svaka cast kolegi! Cuvaj noge, pazi prste i uzivaj u stvaranju!I da pa i da pobegnes bilo gde iz Petrusa ne mora biti inostranstvo bice ti super!

  • Dusan Novakovic

    4. januar 2018 | 21:31

    Ja sam kuvar i Bojanov kolega.Nas posao jeste naporan i tezak psihicki i fizicki.To je nas izbor i tako jeste pa jeste.Nema potrebe za glupim komentarima tipa zasto to radimo i toliko smena itd...Bolje i to da radimo nego da kukamo kako nema posla.Svi hocete da budete menadzeri i ekonomisti i IT strucnjaci... Zavrnite rukave i bice posla i love...

  • Dusan Novakovic

    4. januar 2018 | 21:23

    Ja sam kuvar kojem je Bojan sef ali i prijatelj.Covek je vredan i voli svoj posao a vi ste otisli daleko sa komentarima.Njegov je izbor kuhinja i nije na vama da ga sazaljevate ili mrzite ili volite.Ovo je jedan intervju sa kuvarom kao sto je mogao biti i sa elektricarom...

  • Goran

    4. januar 2018 | 10:55

    Bojan je pre svega dobar čovek i vrhunski kuvar a vi hejteri možete samo da mu zavidite.

  • Gidri

    4. januar 2018 | 09:10

    Svako ima pravo na svoj izbor. Ako hoce i moze da toliko radi, onda napred. Pozdravljam upornost, marljivost i posvecenost. Kolicinski i ja slicno radim, i cak slican posao, i smatram da sam uspeo u zivotu. Dokaz da se moze i u Srbiji uspeti jer posao treba traziti, a ne on tebe. Nista ne pada sa neba. I mora se mnogo toga zrtvovati da bi se uspelo. Mladim i vrednim ljudima sva podrska...

  • zulu 87

    4. januar 2018 | 03:42

    Vrhunski kuvar nikad ali nikad za vreme posla nema sat,narukvicu i brojanicu na ruci!!!Glavni izvori bakterija a decko meša li meša😂čuj ima ponude ali nece u inostranstvo pa ovde kuvar u vrhunskom restoranu ima 4.000 eur rodjaci alooooo bre kome on ili vi ili neznam ko😂😂

    • 4. januar 2018 | 08:05

      Mirjana

      @zulu 87

      Ljubomora te pojede nije to lako 😂

    • 4. januar 2018 | 09:39

      Novinar

      @zulu 87

      More,šalio se,radiće on i za džabe ako treba,šije mi ga Đuro...

    • 4. januar 2018 | 11:05

      Мигра

      @zulu 87

      Nemoj da mu zavidiš ako misliš da je lako zaraditi 4000e izvoli nauči zanat pa probaj

    • 4. januar 2018 | 18:27

      Maja

      @zulu 87

      Ako je tvoj jedini komentar na ovu temu cinjenica sto ima sat i narukvicu bolje da nikakav komentar nije ni ostavljen. Zalosno je koliko ljudi moraju da svoj nos gurnu svuda i sve prokomentarisu.❤️

  • Neko iz mase

    4. januar 2018 | 01:46

    Vidim po komentarima govorite o stresu kao da je u najmanju ruku neurohirurg, pa kolike onda oni plate treba da imaju???

  • Omon🇷🇺

    4. januar 2018 | 00:40

    To gde radis daleko je od vrhunskog restorana. Tebi svaka cast.

  • Gruja

    4. januar 2018 | 00:35

    Imao sam prilike da radim za Bojana, svaka cast, najbolji sef pun razumevanja i znanja, svaka cast sefe! :)

  • комуниста

    4. januar 2018 | 00:19

    Поучно за младе и децу која нису рођена да се баве криминалом. Може од рада да се живи неоспрно. Ипак један савет за све радно способне и жељне да уживају у својој заради нека прочитју књигу Животињска фарма од Орвела . Нека се нађу у њој. Што даље од Србије боља зарада лакши и лепши живот.

  • Dado CZ.Lj...

    4. januar 2018 | 00:16

    Evo ovako, radim 20 god. Kao konobar u pocetku, sad radim kao vodja restorana i manjeg motela u centru Ljubljane, kunem se vam dobar kuvar je danas zlata vredan posao, postovan i nemoguce ga je zaposliti, jer gazde sa ogromnim novcem, placaju ih enormno, a ovi ostali ili piju ili duvaju ili prodaju maglu...

  • Dusan

    3. januar 2018 | 23:12

    Pa odavde beze samo oni koji ne mogu da se snadju. Sto bi iso u inostranstvo ako covek lepo zaradjuje i ovde.

    • 3. januar 2018 | 23:50

      NORWAY

      @Dusan

      Dusane bili ti radio za 20€ čitav dan,ili bi otisao i radio 8h svoju smjenu za 160€??Ali to nije sve, kada si bolestan odes doktoru,imaš bolovanje plus od kuce mozes da nazoves i kažeš da si bolestan, i taj dan ti je plaćen??Kako kazes na to??Nema vike i galame na poslu,ne strepis da ce ti neko nesto reći i ako pogrijesis, svi smo mi ljudi, niko nije svemogući,dok smo zivi učit cemo..

  • Divna

    3. januar 2018 | 23:09

    Moj sin je zeleo i uci da bude kuvar. Kolikovolim, toliko mi je zao da ceo zivot mirise na zaprsku. Ali zeli da pobegne na brod. Bar ce imati lep pogled. Nadam se. Tebi, decko svaka cast.

    • 4. januar 2018 | 01:02

      Violinista

      @Divna

      Divna, radim na brodu ali ne kao kuvar, pokusajte da ga odgovorite bar od te pozicije, nije vredno zrtve, radice po 14 sati dnevno za manje od $1000... Ali ako ipak odluci da ode zelim mu svu srecu

  • NORWAY

    3. januar 2018 | 22:57

    Svaka čast Kolega..Nije lako kuvar biti,pogotovu svaki dan si na nogama, tezak zanat!Ja evo pet godina radim kao kuvar u Norveškoj,jest zaradi se,ali i ledja pucaju..Samo čekam kada cu da dobijem "prolaps"..Čekam da zaradim neku kintu i onda ja da otvorim svoj restoran,spreman sam to mi sam sef kaze..imam 26 god..Nadam se da cu jos toga usavrsiti do tada..pozdrav

  • Deki

    3. januar 2018 | 22:56

    Svaka cast gazdi sto ti je omogucio da radis 7 dana u nedelji, vrh covek! Hej pa nekad ti i dozvoli i dve smene u danu, ruke mu ljubi i stopala, taj covek te voli. I ako mu se zameris, nece zaliti ni malo novu cipelu da ti je nabije u tur i najuri te napolje kao nagradu za tvoje zalaganje.

    • 3. januar 2018 | 23:15

      Miloš

      @Deki

      Volim ove optimiste i sveznalice!:))

    • 4. januar 2018 | 06:21

      Agata

      @Deki

      Ne uzbudjuj se. Sedi,leži, kukaj na državu i čekaj lutrijski dobitak.

  • zvone

    3. januar 2018 | 22:51

    ZIVA ISTINA COVEK JE PRVA LIGA!!!

  • lul

    3. januar 2018 | 22:42

    a...ovaj..gde je zakon ovde. mislim ako radi 365dana godisnje..

  • Zoran

    3. januar 2018 | 22:35

    Ma bre nece niko iz Srbije. Uskoro ce stranci da beze kod nas koliko ej dobro.

  • Milka R.

    3. januar 2018 | 22:32

    Bojane cestitke od srca mog... jer i ja sam diplomirani kuvar iz N. Sada ...penzioner ..ali to je tezak fizicki rad kuvara ..a plate male!!cestigkeeee

  • alal vera

    3. januar 2018 | 22:23

    Veoma naporan stojeći posao

  • Marsal

    3. januar 2018 | 22:00

    Decko je naucio da radi preko i stekao navike koje se nisu izbrisale ovde a kada i mi svi naucimo da radimo vise a ne da hvatamo krivine i jedne druge cenimo u radu e onda ce nam stvarno biti bolje svima.

    • 3. januar 2018 | 22:09

      Kiza

      @Marsal

      Nigde se preko ne radi svaki dan

    • 3. januar 2018 | 22:15

      The Dziber

      @Marsal

      eej oces da te u zatvor strpaju hehe sva cast na komentaru kod nas bi da sede u kaficu i piju kafidzoku i da uzimaju par soma evrica onako da padnu....

  • Јасмина

    3. januar 2018 | 21:56

    Лепо.Али ипак мислим да је битна и породица.Године ће проћи,а старост зна да буде тешка без најмилијих...

    • 3. januar 2018 | 22:15

      The Dziber

      @Јасмина

      Svako ima svoj izbor u zivotu...zapamti to...

    • 3. januar 2018 | 22:19

      Asdf

      @Јасмина

      Gospodjo, zna da bude teska i sa "najmilijima". Gledajte svoja posla.

  • Goool

    3. januar 2018 | 21:54

    Kuvarski posao je umetnost,ko zna da kuva moze i te kako da zaradi.

  • Vele

    3. januar 2018 | 21:53

    Lako je tebi druze kad Ante radi sa tobom!😀

  • Bakičica

    3. januar 2018 | 21:50

    Sve pohvale mladom čoveku. Vredan, posvećen poslu i ostaje ovde. Želim mu sve najbolje u Novoj Godini i da nađe vremena da se oženi.

  • Srb

    3. januar 2018 | 21:39

    Pa ti si ko predsednik...

  • Verni citalac

    3. januar 2018 | 21:28

    Na osnovu kolicine stresa i napora verovatno posao koji je najmanje vrednovan sto se zarade tice ,moze da ga radi uspesno samo osoba koja voli kuvanje i adrenalin koji izaziva rad u profesionalnoj kuhinji

  • iskreno

    3. januar 2018 | 21:25

    👍 samo napred!

  • Tanj

    3. januar 2018 | 21:20

    👍👍👍 svaka čast

    • 4. januar 2018 | 00:06

      Lejla

      @Tanj

      Nije mi jasno, decko radio preko i vratio se , jos se hvali kako radi 365 dana , a cesto i dve smene. Pa cime si ti druze onda zadovoljan kad nemas svoj zivot,

    • 4. januar 2018 | 00:08

      Lejla

      @Tanj

      Neznam koliko god da primas , mislim da ti ipak pricas bajke, zavaravas samog sebe.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA