U Svajcarskoj kupis bilo koje voce izuzev jabuka i banana i za tri dana se ubudja a isto se desava i sa paradajzom. Prvo sve je iz hladnjaca a drugo u prodavnicama ga besomucno fajtaju vodom da izgleda svezije.
To voće sto se pokvarilo za 3 dava znači da je zdravo i neprskano voće. Truljenje je prirodan proces, pa ti jedi sveže jabuke do dve godine ali lepo izgledaju.
Uvozna roba se kontrolise prilikom uvoza i ide na sanitarni pregled, uglavnom se zna sta je kriticno i to je ok, domaca roba je zlo! Ja radim na kvantaskoj pijaci u beogradu i provereno znam da domacu robu niko ne kontrolise, proizvodjacima (seljacima) nije bitno kolika je karenca, njima je bitna samo zarada pa rokaju hemiju bez ikakve kontrole i to prodaju, sami sebe trujemo, zato je kancer toliko ucestao
Tebe izgleda plaćaju uvoznici da blatiš domaće proizvode, koji su cenjeni u svetu a uvoze se najgori proizvodi kod nas, pošto je kontrola loša i inspekcija korumpirana.
Nemojte lupetati i tisati kojekakve izmisljotine,to o cemu taj "iskusni"vocar prica je ULO-hladnjaca i jabuka u njoj moze da stoji jednu godinu...a sto se ukusa tice kad izadje iz nje...KAO DA JE TEK UBRANA SA GRANE...e mana jeste sto jabuka ili bilo koje voce ili povrce koje se cuva u tim komorama mora sto pre da se potrosi,zato se one po pravilu prave manjeg kapaciteta!!!
игњет
Тек се сад сетили да до објавите. Прије смо јели наранџе и до пет година старе! То није ништа ново
Podelite komentar
Hm
U Svajcarskoj kupis bilo koje voce izuzev jabuka i banana i za tri dana se ubudja a isto se desava i sa paradajzom. Prvo sve je iz hladnjaca a drugo u prodavnicama ga besomucno fajtaju vodom da izgleda svezije.
Podelite komentar
Sale BG
@Hm
To voće sto se pokvarilo za 3 dava znači da je zdravo i neprskano voće. Truljenje je prirodan proces, pa ti jedi sveže jabuke do dve godine ali lepo izgledaju.
Podelite komentar
chamdzija
Uvozna roba se kontrolise prilikom uvoza i ide na sanitarni pregled, uglavnom se zna sta je kriticno i to je ok, domaca roba je zlo! Ja radim na kvantaskoj pijaci u beogradu i provereno znam da domacu robu niko ne kontrolise, proizvodjacima (seljacima) nije bitno kolika je karenca, njima je bitna samo zarada pa rokaju hemiju bez ikakve kontrole i to prodaju, sami sebe trujemo, zato je kancer toliko ucestao
Podelite komentar
Dragan
@chamdzija
Tebe izgleda plaćaju uvoznici da blatiš domaće proizvode, koji su cenjeni u svetu a uvoze se najgori proizvodi kod nas, pošto je kontrola loša i inspekcija korumpirana.
Podelite komentar
Duško
Koja laž!!
Podelite komentar
Djeneral
Nemojte lupetati i tisati kojekakve izmisljotine,to o cemu taj "iskusni"vocar prica je ULO-hladnjaca i jabuka u njoj moze da stoji jednu godinu...a sto se ukusa tice kad izadje iz nje...KAO DA JE TEK UBRANA SA GRANE...e mana jeste sto jabuka ili bilo koje voce ili povrce koje se cuva u tim komorama mora sto pre da se potrosi,zato se one po pravilu prave manjeg kapaciteta!!!
Podelite komentar