Ko kupuje voće koje čuvaju u hladnjačama i po dve i po godine? Otvorili smo veliko pitanje (FOTO)

- A kakav je ukus jabuke koja je u hladnjači bila dve godine? "Ima ukus kartona" - kaže uzgajivač jabuke

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Duško
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • игњет

    27. decembar 2017 | 00:03

    Тек се сад сетили да до објавите. Прије смо јели наранџе и до пет година старе! То није ништа ново

  • Hm

    26. decembar 2017 | 22:38

    U Svajcarskoj kupis bilo koje voce izuzev jabuka i banana i za tri dana se ubudja a isto se desava i sa paradajzom. Prvo sve je iz hladnjaca a drugo u prodavnicama ga besomucno fajtaju vodom da izgleda svezije.

  • chamdzija

    26. decembar 2017 | 22:08

    Uvozna roba se kontrolise prilikom uvoza i ide na sanitarni pregled, uglavnom se zna sta je kriticno i to je ok, domaca roba je zlo! Ja radim na kvantaskoj pijaci u beogradu i provereno znam da domacu robu niko ne kontrolise, proizvodjacima (seljacima) nije bitno kolika je karenca, njima je bitna samo zarada pa rokaju hemiju bez ikakve kontrole i to prodaju, sami sebe trujemo, zato je kancer toliko ucestao

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA