Vesti Srbija Komentari na "Danas se najbolje jede u Budisavi: Tope se čvarci, veze kobasica i celim selom širi se miris mesnih delikatesa (FOTO)" - Telegraf.rs Danas se najbolje jede u Budisavi: Tope se čvarci, veze kobasica i celim selom širi se miris mesnih delikatesa (FOTO) 26/11/17 | 13:21 ‹ Pročitajte ceo tekst
DARKO 100%
Novembar mesec,29 novembar koji je bio dan republike odnosno bio je poznat po svinjokolju,taj dan su se svinje klale,topili cvarci i ostali mesarski radovi!
Podelite komentar
Sasa
Srbija 2017.Ljudi na Mars a pvi u srednji vek.
Podelite komentar
Srbin
@Sasa
Prošetaj i ti malo do marsa , mi u Srbiji ćemo se već snaći nekako sa svim tim čvarcima
Podelite komentar
Cika Velja
@Sasa
Samo ti ajd i u EU i u 21. vek...nije jos to za nas! Mi volemo da se druzimo,jedemo,popijemo,zaigramo...!?!
Podelite komentar