Ameri zbog pljeskavice zaboravili burger: Kako je Moma Srbin kamiondžijama otkrio Balkan u rodnom mestu Majkla Džeksona

Komentari

  • Kosovka

    11. decembar 2017 | 08:21

    Tooo Srbine nahrani putnke gladne i pokazi im sta znas..Uh al miriseeee

  • Saša

    19. oktobar 2017 | 15:56

    Bravo Momo majstore

  • Slavoljub

    18. oktobar 2017 | 05:32

    Ukoliko treba da popravimo rostilj tu je majstor iz leskovca pozovite

  • amerika

    17. oktobar 2017 | 17:58

    Lepo na slici izgleda, a u stvarnosti nije tako, jednom sam kupio cevape I nikad vise, gorih u zivotu nisam jeo, ne znam sto ga hvalite kad nista nije istina....

    • 17. oktobar 2017 | 23:18

      Aleksandar Bojic

      @amerika

      Ne lupaj molim te...U Chicagu su odlicni CEVAPI...

  • Amer

    17. oktobar 2017 | 16:52

    Pasulj I gulas su I dalje dobri rostilj ne

  • Nikola

    17. oktobar 2017 | 14:51

    A razlika između burgera i pljeskavice samo u debljini i veličini mesa.

  • Kole

    17. oktobar 2017 | 14:38

    Moram dq ostavim svoj komentar iskljucivo zbog zluradih komentata koje sa procitao. Iznenadilo bi me da neko nas uspe a da nas narod kaze bravo, svaka cast! Ne, nego moraju da osporavaju i kritikuju i kako bi oni to bolje, e pa posto trenutno nema bolje Momo svaka cast, klopa je prvoklasna. Dok crnci, amerikanci i meksikanci hvale, nasi kude. Znaci da covek radi pravu stvar

    • 18. oktobar 2017 | 02:32

      amerika

      @Kole

      Sta znaju ameri ili mekse sta valja, valjda nasi bolje poznaju svoju kuhinju od amera...

    • 19. oktobar 2017 | 10:09

      Teslina naslednica

      @Kole

      A ja kao iskusna domacica koja ne prasta greske u kuhinji moram da primetim da ako neko vec hoce da na ovaj nacin promovise nasu kuhinju u svetu onda makar moze da se potrudi da ono sto nudi bude autenticno, a sada pogledajte pljeskavice na slici pa mi recite iskreno da li su dobre!!!??? Predebele i da bi se lepo ispekle moraju i da izgore sto se na slici lepo vidi, ivice na pljeskavici ispucale, dragi moj, meso za pljeskavice se priprema tri dana a ne ba brzinu, neispecena pljesjavica kada je bacis ne sme da se prelomi, e takva pljeskavica je dobra pljesjavica, dalje meso za pljeskavice je prekrupno samleveno, mora to ipak malo sitnije!!! Sve u svemu nije dobro!

  • Truck driver "petro"

    17. oktobar 2017 | 13:11

    Lepo si pisao jos lepse pojeo sto ti je Momo ispeko Nije sve tako ali kad ti kazes neka bude

  • chicago

    17. oktobar 2017 | 12:44

    Na pocetku je bio mnogo bolji,svracao sam uvek kad god sam prosa,ali zadnjih godinu dana nije kako je bilo,nazalost.To sam primetio kad svih nasih na pocetku odlicno a kasnije jedva zadovoljavajuce

    • 17. oktobar 2017 | 16:53

      kamiondzija

      @chicago

      Bolja hrana na izlazu 6 supa I sve ostalo vrh domacinsko

    • 17. oktobar 2017 | 18:00

      amerika

      @chicago

      Nasi su svi takvi koji otvore restorane, hoce preko noci da se obogate, a kvalitet usluga I hrana nula...

  • Urs Zimmermann011

    17. oktobar 2017 | 12:33

    To je na ploci,nema veze sa cumurom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA