Poslednji dani pripreme zimnice: Napraviti ili kupiti? (FOTO)

 ≫ 

Komentari

  • Marijana Bakov

    13. oktobar 2017 | 20:35

    Ova gospodja verovatno,ni ne zna kako se pravi ajvar.Od 50 kg paprike 40 tegli ajvara nema ni u filmu naucne fantastike.Ja od 30 kg paprike dobila 11 tegli ajvara.

    • 13. oktobar 2017 | 21:17

      Чикa Јова

      @Marijana Bakov

      Пола, пола.

    • 14. oktobar 2017 | 00:29

      Bilja

      @Marijana Bakov

      Potpuno si u pravu ajvar od čiste paprike izdaje trećina

    • 14. oktobar 2017 | 08:37

      Biljana

      @Marijana Bakov

      Mogu ce je, ali malih tegli

    • 16. oktobar 2017 | 11:41

      Ja

      @Marijana Bakov

      Tegla ili teglica su dva razlicita pojma. Gospodjo bravo za vas i ja sam od 12 kg dobila 12 teglicaaaa

  • ana

    13. oktobar 2017 | 20:24

    U pravu si, 20 kg paprika, najvise 8-9 tegli ajvara.

  • V.m.

    13. oktobar 2017 | 19:38

    Od 20kg paprika 15 tegli ajvara????naucna fantastika!

  • Чикa Јова

    13. oktobar 2017 | 18:48

    Ручни рад је једино сигурна зимница. Знате шта једете, шта вам једу деца, унучићима и пријатељи. Припремите 15 тегле љутог и 20 нељутог ајвара, десетину тегли љутенице, домаћег кечапа, пегланих паприка, туршију са паприком, карфиолом, броколијем, зеленим парадајзом, краставчићима, кисео купус, домаћи сок, џем, пекмез... Све проверено и здраво. Унучићима већ не пију куповне и газиране сокове због вештачких заслађивач и свакаквих воћа које се у те сокове трпа. Имали смо прилику да видимо.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA