Poslednji dani pripreme zimnice: Napraviti ili kupiti? (FOTO)

 ≫ 

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Чикa Јова
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Marijana Bakov

    13. oktobar 2017 | 20:35

    Ova gospodja verovatno,ni ne zna kako se pravi ajvar.Od 50 kg paprike 40 tegli ajvara nema ni u filmu naucne fantastike.Ja od 30 kg paprike dobila 11 tegli ajvara.

  • ana

    13. oktobar 2017 | 20:24

    U pravu si, 20 kg paprika, najvise 8-9 tegli ajvara.

  • V.m.

    13. oktobar 2017 | 19:38

    Od 20kg paprika 15 tegli ajvara????naucna fantastika!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA