Gocin džem se ne maže na hleb, ni na palačinke jer ima JEDAN SPECIJALAN ZAČIN. Evo u čemu je tajna (FOTO)

Komentari

  • Mirjam

    18. oktobar 2017 | 22:19

    Kupila sam ljutkasto slatko od bundeve, ljuto grozde pomesano sa sargarepom, odlicno je, a Goca je simpaticna , vredna i mastovita osoba, posetite Kalenic

    • 5. novembar 2017 | 18:41

      aleksandar

      @Mirjam

      U Beogradu sam, rado bih otisao do Goce da nesto izaberem od ljutih namaza. Jel mozes da mi das najbolje je adresu? Hvala unapred.

  • Čatni

    15. oktobar 2017 | 22:52

    U indijskoj kuhinji se koristi čatni-nešto kao ljuti džem. Džem sa ljutim papričicama od raznog voća, može i od paradajza, ali obavezno sa šećerom i čilijem. Kažu da mora da bude toliko ljut da ne možeš više da ga jedeš i toliko sladak da ne možeš da prestaneš da ga jedeš. Ide na početku obroka, da otvori apetit.

  • slavica d.

    15. oktobar 2017 | 13:42

    Ja obozavam ljuto i mazem i na hleb i na palačinke. Njam

  • Markoni

    15. oktobar 2017 | 12:25

    Kucajte na google(Gocin slatko-ljuti kutak)

  • ДУШАН СИЛНИ

    15. oktobar 2017 | 09:42

    Molim vas za broj telefona od gospođe. Hteo bih da probam ako mi odgovara biću stalni kupac. Hvala.

    • 31. oktobar 2019 | 14:16

      Bojana

      @ДУШАН СИЛНИ

      Ulaz iz Maksima Gorkog, kod Maxija dtuga tezga, ne mozete promasiti, texga je sva u vinovoj lozi i papricicama, divno ukrasena, ali Goca je tu samo vikendom!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA