Kupila sam ljutkasto slatko od bundeve, ljuto grozde pomesano sa sargarepom, odlicno je, a Goca je simpaticna , vredna i mastovita osoba, posetite Kalenic
U indijskoj kuhinji se koristi čatni-nešto kao ljuti džem. Džem sa ljutim papričicama od raznog voća, može i od paradajza, ali obavezno sa šećerom i čilijem. Kažu da mora da bude toliko ljut da ne možeš više da ga jedeš i toliko sladak da ne možeš da prestaneš da ga jedeš. Ide na početku obroka, da otvori apetit.
Ulaz iz Maksima Gorkog, kod Maxija dtuga tezga, ne mozete promasiti, texga je sva u vinovoj lozi i papricicama, divno ukrasena, ali Goca je tu samo vikendom!
Mirjam
Kupila sam ljutkasto slatko od bundeve, ljuto grozde pomesano sa sargarepom, odlicno je, a Goca je simpaticna , vredna i mastovita osoba, posetite Kalenic
Podelite komentar
aleksandar
@Mirjam
U Beogradu sam, rado bih otisao do Goce da nesto izaberem od ljutih namaza. Jel mozes da mi das najbolje je adresu? Hvala unapred.
Podelite komentar
Čatni
U indijskoj kuhinji se koristi čatni-nešto kao ljuti džem. Džem sa ljutim papričicama od raznog voća, može i od paradajza, ali obavezno sa šećerom i čilijem. Kažu da mora da bude toliko ljut da ne možeš više da ga jedeš i toliko sladak da ne možeš da prestaneš da ga jedeš. Ide na početku obroka, da otvori apetit.
Podelite komentar
slavica d.
Ja obozavam ljuto i mazem i na hleb i na palačinke. Njam
Podelite komentar
Markoni
Kucajte na google(Gocin slatko-ljuti kutak)
Podelite komentar
ДУШАН СИЛНИ
Molim vas za broj telefona od gospođe. Hteo bih da probam ako mi odgovara biću stalni kupac. Hvala.
Podelite komentar
Bojana
@ДУШАН СИЛНИ
Ulaz iz Maksima Gorkog, kod Maxija dtuga tezga, ne mozete promasiti, texga je sva u vinovoj lozi i papricicama, divno ukrasena, ali Goca je tu samo vikendom!
Podelite komentar