Gocin džem se ne maže na hleb, ni na palačinke jer ima JEDAN SPECIJALAN ZAČIN. Evo u čemu je tajna (FOTO)
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Mirjam
Kupila sam ljutkasto slatko od bundeve, ljuto grozde pomesano sa sargarepom, odlicno je, a Goca je simpaticna , vredna i mastovita osoba, posetite Kalenic
Čatni
U indijskoj kuhinji se koristi čatni-nešto kao ljuti džem. Džem sa ljutim papričicama od raznog voća, može i od paradajza, ali obavezno sa šećerom i čilijem. Kažu da mora da bude toliko ljut da ne možeš više da ga jedeš i toliko sladak da ne možeš da prestaneš da ga jedeš. Ide na početku obroka, da otvori apetit.
slavica d.
Ja obozavam ljuto i mazem i na hleb i na palačinke. Njam