Gocin džem se ne maže na hleb, ni na palačinke jer ima JEDAN SPECIJALAN ZAČIN. Evo u čemu je tajna (FOTO)

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Mirjam

    18. oktobar 2017 | 22:19

    Kupila sam ljutkasto slatko od bundeve, ljuto grozde pomesano sa sargarepom, odlicno je, a Goca je simpaticna , vredna i mastovita osoba, posetite Kalenic

  • Čatni

    15. oktobar 2017 | 22:52

    U indijskoj kuhinji se koristi čatni-nešto kao ljuti džem. Džem sa ljutim papričicama od raznog voća, može i od paradajza, ali obavezno sa šećerom i čilijem. Kažu da mora da bude toliko ljut da ne možeš više da ga jedeš i toliko sladak da ne možeš da prestaneš da ga jedeš. Ide na početku obroka, da otvori apetit.

  • slavica d.

    15. oktobar 2017 | 13:42

    Ja obozavam ljuto i mazem i na hleb i na palačinke. Njam

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA