ŠTA PRODAVCI STAVLJAJU U ĆEVAPE KOJE KUPUJEMO: Ubace vinobran, koji je opasan, a evo šta "trpaju" u ostalo meso, posebno u piletinu!
≫
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Sima
Meso kupljeno u poznatom lancu mesara nema ukus mesa vec ko da je guma i pumo je nekakve pene dok se sprema.Piletina je uvek mahom balava kao da si je uvaljao u sline i odvratnog mirisa,riba je trula i nema nikakav ukus,sardine su gorke kao da su potapane u nekakvo gorko sredstvo.A sve suhomestato je napravljeno od svog otpada koji se ne proda.Uopste mi nije namera da bilo koju firmu omalovazavam,ili iznosim neistine.Vec govorim da se zna i da se uvedu rigorozne kontrole,jer za nas standard uopste nista nije jeftino,da bi nas trovali.
Retrovizor
Samo je pazarski cevap ispravan i pravi . Nemoze da se pravi cevap od bili kojeg mesa pogotovo od svinjskog
Isko
Pre par godina odem kod Ma.... kupim rudu novosadske. Kad sam je načeo kući ona po obodu skroz zelena. Odem reklamiram. Posle nekog vremena opet prođem isto. I da, prelepljene deklaracije sa novim rokovima upotrebe na ribi. Odneseš kući ona pola trula u kesi kad se odmrzne. Sada izbegavam trovača, ali nisam siguran da ovi veliki rade dobro. Meso kupujem u manjim mesarama , jer oni ne uvoze. Uglavnom, ko plaća političarima reket, može i čoveka da ubije pa ništa. Ovi truju ceo narod, ali redovno plaćaju, pa koga briga?