Jovan je napisao da priprema zimnicu: Kad su žene videle šta priprema, počele su da ga prose! (FOTO)

  • 16

Jovan Babić podelio je na Fejsbuk grupi "Dobra zemlja" svoje fotografije pod nazivom "Pripremam zimnicu". Međutim, kada su devojke videle da je u pitanju "mesna zimnica", odmah su krenule da ga prose.

Zbog dobrog ajvara i paprike Srbi rizikuju živote: Zbog kiseljenja odu u krađu, pa onda stradaju - i to nije sve! (VIDEO)

Naime, na stolu iza Jovana može se videti meso koje je istranžirano i spremno za sušenje. Devojke su oduševljeno odreagovale na ovu objavu, pa su pale i prve bračne ponude.

- Zbog ovakve zimnice valja se udati po drugi put - samo je jedan od komentara.

Foto: Facebook/Jovan Babic/Dobra zemlja

Većina komentara bila je pozitivna. Ljudi su čestitali domaćinu i poželeli mu svu sreću.

Foto: Facebook/Jovan Babic/Dobra zemlja

Ipak, bilo je onih koji nisu bili baš presrećni zbog ovolike količine mesa na Jovanovom stolu.

Foto: Facebook/Jovan Babic/Dobra zemlja

- Koji monstrum, koji mesožder, koji debil. Crkni - napisala je ogorčena Sonja, koja očigledno nije zadovoljna ovakvim načinom ishrane.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Video: Srbijavoz preporučuje putnicima da karte kupuju putem mobilne aplikacije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ŠmiZla

    26. septembar 2017 | 23:48

    Čuj ponovo da se uda. Pa od ovih udatih, mi "poštene" ne možemo na red da dodjemo! 😅

  • M.K.

    26. septembar 2017 | 18:09

    Oha cuj zimnica na slikama je meso za godinu dana 🙉🙈🙊 pojedem i ja ponekad koj biftek i belo meso ali vise sam za ribu (šaran, tuna itd. )povrce i salatu .

  • Zoran

    26. septembar 2017 | 16:36

    Covek definitivno zna posao , sve mi lici na malu proizvodnju susenih proizvoda na crno.Ps kolega Mesar

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA