Ko sme da "izađe na teglu" u Kikindi? Otkrivamo tajnu pripreme najboljeg ajvara na starinski način (FOTO)

Komentari

  • Kosovka

    17. septembar 2017 | 08:45

    Cim se doda patlidzan vec je to.pindzur

  • Jeca

    15. septembar 2017 | 13:59

    Pa u ajvar i ne ide paradajz! U ajvar pored paprike ide patlidzan, bez njega ajvar je nikakav, sirotinjski. A seljaci stalno mesaju ajvar i pindzur! Ccc...

    • 17. septembar 2017 | 08:40

      Kosovka

      @Jeca

      Da pitamo.Leskovcane sta ide .

    • 17. septembar 2017 | 09:23

      Aleksandar

      @Jeca

      Gospodjo ili gospodjice Jeco, u pravi ajvar ide samo paprika, sa svim ostalim dodacima se samo dobija na kolicini, ne i na ukusu...pozdrav iz Leskovca, grada najbolje paprike i rostilja..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA