POTPUNI ZAOKRET: BigPizza ima novu recepturu i mnoštvo noviteta za svoje potrošače
Kompanija MIM Team Food DOO u okviru koje posluje brend BigPizza®, prepoznatljivi lider na domaćem tržištu u segmentu dostave pizza objavila je da je tokom leta napravljen potpuni zaokret po pitanju kompanijske strategije i fokusa.
- Od prvog dana važan nam je utisak potrošača. Bilo je pohvala, sugestija, ali priznajem i negativnih komentara. Nismo ih odbacivali, trudili smo se da sve evidentiramo i radili da ispravimo greške, započeo je Marko Mujić, generalni direktor kompanije. Zaista je zadovoljstvo predstaviti novitete koje je u prethodnih godinu i po dana spremao naš tim. Radili smo na kvalitetu, kompletno su izmenjene recepture svih vrsta testa, produžili smo vreme pečenja i usavršili smo sastojke. Sada su proizvodi hrskaviji, penastiji i ukusniji. Takođe, razvijali smo online platformu kako bismo korisnicima pružili jednostavniji način poručivanja uz mogućnost koja nas izdvaja od ostalih, a to je: Napravi svoju pizzu - dodao je Mujić.
Pored noviteta u samom jelovniku, jednostavnijeg poručivanja, postoje i razne pogodnosti za verne potrošače. Najupečatljiviji je popust 50% na sve pizze prilikom treće porudžbine ukoliko ste registrovani korisnik kao i mogućnost da izaberete "Pola&Pola" pizzu.
BigPizza® je osnovana 2012. godine i za veoma kratak period se pozicionirala kao lider na domaćem tržištu u segment dostave pizza. Kompanija trenutno zapošljava 246 ljudi u tri grada: Beograd, Novi Sad i Zrenjanin na ukupno trinaest lokacija. Fokus kompanije je na kvalitetu, usluzi, tehnologiji i stvaranju imidža.
- Čvrste stubove za održavanje vernih, privlačenje novih i povratak nezadovoljnih potrošača vidimo upravo u novoj recepturi testa, kvalitetnijim sastojcima sa dužim vremenom pečenja uz online poručivanje i sada već prepoznatljiv koncept 30 minuta ili besplatno - navedeno je u saopštenju uz zaključak: Ponosno dostavljamo kvalitet na vreme.
(Telegraf.rs/ PR)
Video: Muzej grada Beograda otvorio izložbu o nobelovcu Ivi Andriću u Pekingu
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.