NASLOVNE STRANE DANAŠNJIH NOVINA: Prelistavanje štampe za nedelju, 27. avgust 2017. godine

 
 ≫ 
  • 12

Pogledajte šta ćete čitati u dnevnoj štampi

Dnevne novine u Srbiji za nedelju, 27. avgust 2017. godine, na naslovnim stranama pišu o brojnim aktuelnim društveno-političkim temama i donose brojne ekskluzivne priče.

Informer

Foto: Informer

Blic

Printskrin: Blic

Srpski telegraf

Foto: Srpski Telegraf

Večernje novosti

Printskrin: Večernje novosti

Alo

Printskrin: Alo

Danas

Foto: Danas

(Telegraf.rs)

Video: Srušila se zgrada u Napulju, iz ruševina izvukli tela dece

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ocajno pero

    26. avgust 2017 | 21:13

    Mogu ovi sto mtze Srbe da nas popisuju kako got hoce vazno je da mi znamo ko smo i sta smo i da se ne stidimo svog porekla. To sto ce da pise Srbin iz Hrvatske ne znaci da si manje Srbin naprotiv. Braco Srbi isticite s ponosom da ste Srbi i srpskoga roda i poroda uskro ce se svi oni stideti od nas. Mi smo osvetlili ovaj svet inace bi i dan danas imali petrolejsje lampe po kucama. Znaju oni dobro ko smo mi. Sve mogu da promene, ali DNK ne mogu. Bog nasvje zstitio. Imamo jedinstven i poseban DNK od kojih su drugi nastali. Hoce oca da ubiju, ali ne mozete, jer mi smo narod najstariji. Dali smo celom svetu pismo! VINCANSKO PISMO i pismenost, svetlo / TESLA/ najbolju vremensku prognozu za 6000 godina unapred /MILUTIN MILANKOVIC/ Svi cete doci u Hram Svetog Save na pokajanje.

  • Nikolas

    26. avgust 2017 | 21:16

    NASE LJUDE U DIJASPORI NIKO NE PRIDILJAVA DA SE ODREKNU SRPSTVA PROBLEM JE U TOME STO SU LJUDI TAMO VEC DECENIJIJAMA I ONI SE ASIMILISU U NOVO DRUSTVO!!! DECA UCE VEC U VRTICU JEZIK NOVE ZEMLJE A RODITRLJI SE VISE I NE TRUDE DA DECU UCE SRPSKI JEDINO AKO TO NE RADE DEKE I BAKE!!! IMA I ONIH KOJI MENJAJU SVOJE IME I PREZIME RADI BIZNISA I BOLJEG SKOLOVSNJA KAO I RADNOG MESTA!!

  • srbin

    26. avgust 2017 | 22:47

    ko nam je kriv sto smo srbi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA