Revitalizacija saobraćajnih površina u novosadskom naselju Sajlovo

 
  • 0

Kako je rečeno u JKP "Put" postojeći kolovoz proširen je do širine od 6m

Član Gradskog veća za komunalne poslove Vladimir Stojković obišao je radove na revitalizaciji saobraćajnih površina u Ulici Jove Vučerića u naselju Sajlovo.

Kako je rečeno u JKP "Put" postojeći kolovoz proširen je do širine od 6m što je podrazumevalo izradu donje noseće podloge, struganje dela potojećeg asfalta, izradu novog nosećeg sloja asfalta i presvlačenje tj. izradu završnog sloja na čitavoj površini koja iznosi 410x6m (2460m2), a ugrađeno je 250t bitumeniziranog nosećeg sloja i 316t asfalt betona.

- Svedoci smo da je Novi Sad veliko gradilište, pri čemu se vodi računa o ravnomernom razvijanju svih delova grada. Pre nekoliko dana završena je Donja ulica u Sajlovu, a u planu su i radovi za ulicu broj 10 u istom naselju. Investicija koju smo danas obišli vredna je oko 9 000 000 dinara, a njenom realizacijom doprinećemo boljim uslovima za život u ovom delu grada – istakao je Stojković.

Foto: novisad.rs

On je takođe naglasio da različite vrste radova u gradu otežavaju svakodnevne aktivnosti Novosađana, ali i pozvao na razumevanje i strpljenje.

- Želim da zamolim sugrađane da imaju razumevanja jer se grad mora uređivati u cilju daljeg razvoja i boljeg funkcionisanja komunalnog sistema. Prošle zime bilo je veoma dobro snabdevanje toplotnom energijom, a isto tako ovo leto nije bilo primedbi na vodosnabdevanje i pritisak vode. Novi Sad raste i razvija se iz godine u godinu, a činjenica je da se izdvajaju značajna sredstva za izgradnju infrastrukture i obnavljanje postojeće – zaključio je Vladimir Stojković.

Foto: novisad.rs

(Telegraf.rs/ PR)

Video: Ambasador Hil na proslavi 20 godina od osnivanja Centra za američke studije na FPN

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA