AMS Osiguranje: Osigurajte svoj dom još danas!

 
  • 0

Razmišljali ste da osigurate vašu kuću ili stan? Zaštitite se od troškova u slučaju nastanka brojnih rizika, još danas

Foto: Promo

AMS Osiguranje vam nudi mogućnost da brzo i jednostavno, online na našem sajtu, osigurate svoj dom od nastanka požara, izliva vode iz instalacija, loma stakala, provalnih krađa, u skladu sa uslovima osiguranja.

U slučaju ostvarenja bilo kojeg od prethodno navedenih rizika, troškovi i posledice mogu biti veliki, a sve u šta ste godinama ulagali mnogo truda i novca može nestati u trenu. Uz polisu osiguranja domaćinstva u AMS Osiguranju, troškove nastale štete ne morate da snosite sami. Osiguranje domaćinstva podrazumeva pokriće od šteta nastalih na vašoj kući ili stanu, kao i svih stvari i dragocenosti koje se nalaze u vašem domu. Istovremeno, pokriveni ste i od troškova koji mogu nastati u slučaju da nezgoda u vašoj kući ili stanu nanese štetu komšijama. Premija osiguranja domaćinstva se utvrđuje u zavisnosti od kvadratutre i starosti građevinskog objekta koji osiguravate, a mi vam nudimo najpovoljnije cene i uslove na našem tržištu.

Zaključivanjem polise osiguranja domaćinstva kod nas, ne samo da štedite vaš novac, već i na pravi način brinete o sigurnosti svoje imovine.

Foto: AMS

AMS Osiguranje nudi vam još i osiguranje domaćinstva na prvi rizik, poseban proizvod prilagođen vašem budžetu, vremenu i potrebom za sigurnošću. Ova vrsta osiguranja podrazumeva pokriće određenog broja rizika, do iznosa iscrpive sume osiguranja, bez primene načela podosiguranja, uz mogućnost prijave više štetnih događaja u toku trajanja osiguranja.

Jednokratnom uplatom premije, u iznosu od svega 1.800 RSD, vaš dom je osiguran do iznosa 2.500.000 RSD. Suma osiguranja je iscrpiva i nastale štete biće pokrivene do iznosa sume osiguranja bez obzira na njihov broj, u skladu sa uslovima osiguranja.

Osigurajte vaše domaćinstvo online putem našeg našeg webshop-a - u samo nekoliko koraka, ne izlazeći iz kuće, kupite polisu osiguranja domaćinstva ili osiguranja domaćinstva na prvi rizik!

Detaljno uputstvo za online ugovaranje polise nađite na sajtu webshop.ams.co.rs. Za više informacija pozovite broj telefona 0800-009-009.

(Telegraf.rs/ PR)

Video: Konferencija povodom beogradske premijere filma "Megdan: Između vode i vatre" u Sava Centru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA