Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

 
  • 0

Pratite šta ste sve propustili u poslednjih 24 sata

Iza nas je burnih 24 sata. Brojne zanimljivosti i vesti iz Srbije, ali i sveta, stizale su iz minuta u minut, tako da je bilo teško odrediti koja je vest udarnija od koje. Na našem portalu istakle su se sledeće:

U Preseku vesti u 17 možete da, između ostalog, pogledate kako je Putin postrojio flotu, ali i kako suša diže cene hrane u Srbiji.

Ministar odbrane Aleksandar Vulin obišao je Komandu za obuku Vojske Srbije u kasarni "Topčider", ističući da je visoka obučenost starešina i svakog našeg vojnika od najvećeg mogućeg značaja za vojsku.

Saopšteno je i da će na obuku ići bukvalno svi, čak i oni koji nisu služili armiju.

Vozači u Srbiji već smislili način da izbegnu kazne za prekoračenje brzine na autoputu. Revoltirani merenjem srednje brzine, već su našli način kako da voze 150 pa i 200 kilometara na sat, a da im srednja brzina bude u ograničenjima. Opširnije čitajte OVDE.

Lazar Lađevac (20), koji se sumnjiči da je u selu Grljan kod Zaječara svoju komšinicu Anu L. (19) silovao, mučio i izujedao po licu i telu, uhapšen je danas i negirao je krivicu.

Junajted ozvaničio dolazak Matića. Nemanja može biti ponosan na prve Murinjove reči!

Fudbaleri Crvene zvezde imaće veliku podršku Delija u Pragu, protiv Sparte u revanšu 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope. Pročitajte OVDE kako da dođete do karte, ako je još niste nabavili.

Pored Džulije Roberts, još jedna holivudska zvezda je posetila Beograd. U pitanju je Demi Mur. Slavna glumica rešila da "okusi" noćni život srpske prestonice, a u subotu se provodila na jednom beogradskom splavu.

Na današnji dan pre šest godina, u saobraćajnoj nesreći kod Feketića poginuo je Ljubiša Stojanović Luis, a u prisustvu najuže porodice, danas je održan pomen na groblju u Borči. Opširnije čitajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Video: Dan Vojnog vazduhoplovstva SAD I deo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA