Sjenička pita je mnogo više od hrane: Sve devojke moraju da znaju da je naprave, inače nema udaje! (FOTO)
Za dobru pitu, najbitnije je da je žena vredna i spremna da nauči, ali umeće pravljenja pite uči se od malih nogu
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
NP
po cemu je to Sjenicki izvorni specijalitet?kada se pravila i Pazaru,Sjenica nije ni postojala..a sto se tice pite,najbolja je Sarajevska,pa je onda Pazarska.A da ste pricali o siru e to je nesto drugo,tu premca nemaju.