Podrška Novog Sada Tivtu i gradovima zahvaćenim požarima

 
  • 4

- Grad Novi Sad izražava spremnost da pruži svaki vid pomoći kako bi se što pre doprinelo obuzdavanju vatrene stihije i sprečavanju njenog daljeg širenja - rekao je gradonačelnik Miloš Vučević

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević je povodom teške situacije uzrokovane požarima koji su zahvatili deo Crne Gore i regiona, odnosno Tivta i gradova na primorju i u zaleđu, izrazio spremnost da Grad Novi Sad svom gradu-prijatelju pruži potrebnu pomoć, kao i drugim opštinama u regionu, u skladu sa svojim mogućnostima.

PAKLENA DRAMA SE NASTAVLJA: Noć u Crnoj Gori donela nove požare, vatra preti kućama (VIDEO)

Nisu baš svi požari u Crnoj Gori prirodni: U Ulcinju je podmetnut

- Sa velikom pažnjom i žaljenjem pratimo vesti koje nam ovih dana stižu iz prijateljskog grada Tivta, čije područje je zahvaćeno katastrofalnim požarom, kao i značajan deo čitavog regiona. To predstavlja veliku pretnju po živote građana, njihovu imovinu, ali i celokupnu infrastrukturu, privredu, turizam i objekte od izuzetne materijalne i kulturne vrednosti.

- Grad Novi Sad, u potpunosti usaglašavajući svoja nastojanja sa državnom politikom humanitarnog angažovanja Republike Srbije, izražava spremnost da u skladu sa svojim mogućnostima, ulažući maksimalne napore i kapacitete, pruži svaki vid pomoći kako bi se što pre doprinelo obuzdavanju vatrene stihije i sprečavanju njenog daljeg širenja - rekao je gradonačelnik Miloš Vučević.

(Telegraf.rs)

Video: Bolna pesma za Dušana: Sestra ubijeng dečaka recitovala poemu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA