Poslali ste nam fotografije vaših uskršnjih jaja. Evo kako ste ih lepo ofarbali

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Јасмина
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • liz

    30. april 2016 | 14:43

    Sva su lepa! Bravo za nase vredne domacice i sve pohvale!

  • Mmmm original

    30. april 2016 | 01:47

    Meni super ova ljubicasta jaja. Tihana iz Zrenjanina, ekstra!

  • Kiki

    30. april 2016 | 00:25

    Bojana Nikolic.. Predivno. mastovitooo.. Podeli sa nama kako pravis pcelicu i bubamuru i ovcicu,koje boje,Sta kako ma sveee. Volela bih napraviti za svoje dete do godine. :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA