Dačić: Nismo imali veze sa Miškovićem, SPS je sigurica!

 
  • 27

Lider SPS-a izjavio je da funkcioneri njegove stranke nisu imali veze sa vlasnikom Delte Miroslavom Miškovićem

Lider SPS-a Ivica Dačić izjavio da funkcioneri te partije nisu imali veze sa Miroslavom Miškovićem koji je optužen za zloupotrebe u putarskim preduzećima.

Podsetimo, lider SNS-a Aleksandar Vučić u intervjuu za današnje izdanje lista "Danas" rekao je da su pojedini visoki funkcioneri socijalista napadali njega zato što su štitili Miškovića.

- Vučić tu misli na Branka Ružića, ali to je sve deo političke parole koja lepo zvuči, ali suštinski nije tačna, jer mi nemamo veze sa Miškovićem - rekao je Dačić za Televiziju Pink.

Upitan kako će reagovati ako lider SNS-a zatraži od njega da u budućoj vladi ne bude funkcioner socijalista i ministar zadužen za evropske integracije Branko Ružić, Dačić je odgovorio da oni tako ne razgovaraju.

- Mi nikada nismo tako razgovarali, svaka stranka je imala pravo da predloži svoje kadrove i nismo se mešali u to - objasnio je Dačić.

On je kazao da odnos SPS-a i SNS-a treba ostaviti liderima stranka - njemu i Vučiću, pošto je njihov odnos "dobar i oni nemaju šta jedno drugom da zamere".

Dačić je kazao da očekuje da će dobiti poverenje građana, jer je ostvario značajne rezultate dok je vodio prošlu vladu.

- Rasterećeno gledam na izbore i ako hoće siguricu, kako kažu kladionice, glasajte za koaliciju SPS-JS-PUPS-a - rekao je Dačić i dodao da će se poslanici te koalicije u Skupštini boriti za to da Srbija postane socijalno-ekonomski održivo društvo.

Ivica Dačić rekao da će koalicija SPS-PUPS-JS osvojiti više od 13 odsto glasova i pozvao građane da razmisle za koga glasaju jer promene mogu da budu i na gore.

(Telegraf.rs / Beta)

Video: Srušila se zgrada u Napulju, iz ruševina izvukli tela dece

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA