Mali čestitao Nikoliću Dan državnosti

 
  • 2

Predsednik Privremenog organa Beograda čestitao je Dan državnosti predsedniku Srbije i građani Srbije

Predsednik Privremenog organa Beograda Siniša Mali čestitao je danas Dan državnosti predsedniku Srbije Tomislavu Nikoliću i građanima Beograda i Srbije.

"Čast mi je i zadovoljstvo da predsedniku Republike Srbije i svim građanima Beograda i Srbije čestitam Dan državnosti. Na dan kada slavimo državnost naše Republike, obeležavamo godišnjicu Prvog srpskog ustanka koji je označio početak naše borbe za slobodu i godišnjicu proglašenja Sretenjskog ustava kojim je Srbija postala moderna i demokratska država, uveren sam da će naredne godine doneti sreću i prosperitet Srbiji i svim našim građanima", navodi se u čestitki Malog.

Kako je saopšteno iz Gradske uprave, Mali je poručio i da je uveren da ćemo u tome uspeti "ukoliko budemo ponosni što smo građani Srbije, svesni njene svetle istorije i tradicije, odgovorni prema drugim sugrađanima, tolerantni prema društvenim manjinama, svesni svih izazova koje nosi vek u kome živimo i spremni da se menjamo".

(Telegraf.rs / Tanjug)

Video: Srušila se zgrada u Napulju, iz ruševina izvukli tela dece

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA