Dačić: Idemo na izbore, ako Vučić tako kaže

 
  • 4

- Ako se Vučić odluči za izbore, ako to bude stav SNS-a bilo bi neozbiljno da mi takvu odluku dovodimo u pitanje - rekao je premijer Srbije i lider SPS-a

Premijer Srbije Ivica Dačić poručuje da će vanredni parlamentarni izbori biti održani istovremeno kada i beogradski, koji su zakazani 16. marta, ako to bude želeo prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić.

Premijer Dačić za Informer kaže da će odluka o preveremenom  izlasku na birališta biti doneta na osnovu političkog dogovora s liderom Srpske napredne stranke, od koga zavisi hoće li biti vanrednih izbora u Srbiji.

- Ozbiljan sam čovek. Ponašaćemo se u skladu s državnim Ustavom i zakonom, kao i na osnovu političkog dogovora sa prvim potpredsednikom vlade Aleksandrom Vučićem - rekao je Dačić.

Predsednik Vlade i lider Socijalističke partije Srbije poručio je da je država važnija od svega pa i od političkih partija, a da mehanizam koji će dovesti do vanrednih izbora zavisi od lidera naprednjaka Aleksandra Vučića. "Sve ostalo, pa i datum izbora biće određen u dogovoru".

- Ako se Vučić odluči za izbore, ako to bude stav SNS-a kao ubedljivo najveće stranke, bilo bi neozbiljno da mi takvu odluku dovodimo u pitanje - rekao je Ivica Dačić.

(Telegraf.rs)

Video: Srušila se zgrada u Napulju, iz ruševina izvukli tela dece

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • FADILJ VOKRI DO KOSKE

    23. januar 2014 | 09:36

    Smesi ti se kraj mali slobice,kako vetar duva tako si se ponasao,bio si sa svim zivima samo da bi bio na vlasti

  • Zullu

    23. januar 2014 | 14:37

    Idite...

  • zaista nije lepo

    23. januar 2014 | 15:39

    "Da se vi protivite", uostalom kao da bi to nesto i znacili! Gotovo je gotovo! A posle toga policiske i sudske istrage, pretresi i hapsenja! Zaista svetla buducnost za tebe i SPS!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA