Vučić: Dokazali smo da niko nije jači od države!

 
  • 24

- Država pokazala da ni od koga ne preza i da se nikoga ne plaši, kao i da oni koji su najjači na beogradskom i srpskom asfaltu ni na koji način ne mogu da se mere sa snagom, voljom i energijom države - kaže prvi potpredsednik Vlade Srbije

Prvi potpredsednik Vlade Srbije  Aleksandar Vučić izjavio je će za neke od onih koji su privedeni u današnjoj akciji biti dovodljno dokaza za podizanje optužnice i poručio da je to još jedna pokazatelj da nema jačih od države.

Vučić je rekao da je još krajem prošle godine najavio da nastaje pakao za narko dilere i naveo da, kada je to rekao, nije se šalio i da je ovo prvi put da ih neko privodi i da ulazi u njihove "štek stanove".

Govoreći o onima koji su danas privedeni, a među kojima je i Aleksandar Vavić, Vučić je rekao da je policija upala u njihove štek stanove, da je kod njih pronađena značajna količina marihuane, opijata i oružja i da će za neke biti dovoljno dokaza da se podigne optužnica.

- Ovim je država pokazala da ni od koga ne preza i da se nikoga ne plaši, kao i da oni koji su najjači na beogradskom i srpskom asfaltu ni na koji način ne mogu da se mere sa snagom, voljom i energijom države da se sa takvima koji predstavljaju najveću pošast obračunaju - rekao je Vučić.

ZAKON O RADU NIJE POVUČEN

Zakon o radu nije povucen iz procedure, izjavio je danas vicepremijer Aleksandar Vučić, dodajući da nacrt tog zakona nije bio ni u vladinoj, a kamoli u skupšinskoj proceduri.

- Mi smo samo rekli da smo spremni da razgovaramo o svemu, da nađemo zajednički imenitelj bar kad je reč o nekim pitanjima i to i s radnicima, poslodavcima i sindikatima. Mislim da je to na radost svih građana ove zemlje, da pokušamo da to uradimo u narednih mesec dva ili tri, da donesemo dobar zakon koji će omogućiti lakše poslovanje poslodavcima i normalan položaj radnika koji će biti stimulisući a ne demotivišući - rekao je Vučić na konferenciji za novinare nakon razgovora s predsednikom RS Miloradom Dodikom.

(Telegraf.rs)

Video: Srušila se zgrada u Napulju, iz ruševina izvukli tela dece

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sale

    20. januar 2014 | 17:48

    Ali su zato svi u narodu sirimasniji od vas drzavnika. Narod vam crkava od gladi,dok se vi hvalite sa 3 pistolja i 2 gr. heronia. Junacine

  • Blatobran

    20. januar 2014 | 17:51

    Pa...ne vidim da zivimo bolje, svaki dan gore...

  • Nenad

    20. januar 2014 | 18:31

    Polako pocinje kosa na glavi da mi se dize kad cujem prezime Vucic.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA