Vučević: DS nema ni ideju ni politiku!

 
  • 13

- Zanimljiva je konstatcija Dragana Đilasa da ga brine hapšenje i procesuiranje tajkuna, što ukazuje da je njemu bitno samo sticanje, odnosno dalje gomilanje ličnog materijalnog bogatstva - kaže član predsedništva SNS-a

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Miloš Vučević smatra da današnja izjava lidera DS Dragana Đilasa da ta stranka neće biti uz "takozvanog reformatora i modernizatora Aleksandra Vučića" pokazuje da demokrate nemaju nikavu politiku.

- Ta izjava potvrđuje da DS i Đilas nemaju nikavu politiku, nikakvu ideju i da je njihova jedina politika - ideja da mrze SNS i Aleksandra Vučića. Zamolio bih njega i sve oni koji imaju uticaja na medije da ga puštaju 24 sata, jer je to siguran put da SNS osvoji podršku natpolovične većine građana Srbije - rekao je Vučević.

On je istakao i da je zanimljiva Đilasova konstatacija da ga brine hapšenje i procesuiranje tajkuna, što, dodaje, ukazuje da je njemu "bitno samo sticanje, odnosno dalje gomilanje ličnog materijalnog bogatstva".

- To je slika i prilika politike koju nudi DS građanima Srbije - zaključio je Vučević.

Inače, Đilas je danas na sednici Glavnog odbora te stranke u Novom Sadu poručio da ne vodi stranku koja će biti uz "takozvanog reformatora i modernizatora Aleksandra Vučića, već DS koja veruje da može da pobedi SNS i Vučića i sa te pozicije menja državu".

(Telegraf.rs / Tanjug)

Video: Srušila se zgrada u Napulju, iz ruševina izvukli tela dece

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jelena

    18. januar 2014 | 16:37

    Fascinantno. Od vaših ideja mi jedva preživljavamo, a kako stvri stoje pitanje je dokle ćemo.

  • Tasmanijski Đavo

    18. januar 2014 | 16:32

    A SNS ima? Na primer, ko je SNS kandidat za BG gradonačelnika? Tako sam i mislio...

  • Boki

    18. januar 2014 | 16:58

    A koju vi ideju imate? Koja je vasa predizborna kampanja bila? Samo se blatili DS i na osnovu toga stekli naklonost mnogobrojnih nezadovoljnih gradjana, a mnogo ste i nasledili od Seselja koji je nacionalistickom ideologijijom navukao ljude. Koja je vasa vizija buducnosti, usteda, stezanje kaisa... Pa toga smo ze nastezali dovoljno u posednjih 30 godina, nema vise rupa na kaisu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA