MIROVIĆ: Uskoro odluka o vanrednim izborima!

 
  • 2

- Molim za malo strpljenja, za nekoliko dana ćemo znati, nakon sednice Predsednistva stranke, da li ćemo 16. marta - što je predsednik Narodne skupštine odredio kao datum za beogradske izbore, imati izbore i za Narodnu skupštinu - kazao je Igor Mirović na Radio-televiziji Srbije

Potpredsednik SNS Igor Mirović izjavio je da će se za nekoliko dana znati da li će 16. marta, uporedo sa izborima u Beogradu, biti i vanredni izbori.

- Molim za malo strpljenja, za nekoliko dana ćemo znati, nakon sednice Predsednistva stranke, da li ćemo 16. marta - što je predsednik Narodne skupštine odredio kao datum za beogradske izbore, imati izbore i za Narodnu skupštinu - kazao je Igor Mirović na Radio-televiziji Srbije.

On je naveo da prilikom odluke o tome da li će biti vanrednih izbora SNS "meri i jednu, i drugu stranu medalje", i ukazao da veliki broj članova strnke i članova najužih stranački organa jeste za izbore što oni javno i govore.

(Telegraf.rs / Beta)

Video: Srušila se zgrada u Napulju, iz ruševina izvukli tela dece

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ralexic

    15. januar 2014 | 04:59

    Ko o čemu - SNS o izborima.Treba nešto i raditi u ovoj jadnoj Srbiji.

  • Nenad

    15. januar 2014 | 08:27

    Lopovi hoce izbore treba im pare a ovamo kao nema para drzava

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA